Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Numedical Orvosesztétikai Központ

Numedical Orvosesztétikai Központ

Numedical Orvosesztétikai Központ

Bemutatkozás

Nézz ki annyinak, amennyinek érzed magad!

Tenni akarsz ezért, de nem akarsz kés alá feküdni? Idegen számodra bármilyen drasztikus beavatkozás, legyen az egy műtét, vagy bármilyen mesterséges eredménnyel járó eljárás? Ezesetben a lehető legjobb helyen jársz, ha ellátogatsz hozzánk. Számunkra a legfontosabb célkitűzés a természetesség és a biztonság. Hét éve alapítottuk klinikánkat, azóta ez cseppet sem változott. Mi akkor is és most is a hitelességben hiszünk, csak olyan kezelést kínálunk, amit mi magunk is kipróbáltunk, használunk.

A szépség mindenkinek nagyon mást jelent. Van, aki másra, van, aki régi önmagára szeretne hasonlítani, mert elvesztett az idővel valami olyat, ami számára ezt jelentette. Amit a múló évek megváltoztattak, azt a racionális lehetőségek között visszaszerezni. Nem átszabatni magát vagy akár hirtelen újra 20 évesnek lenni, pusztán egészséges, ragyogó külsőt elérni, mely tükrözi a belső harmóniát. Ez volt a Nu Medical alapítóinak is a célja: hatékony megoldást ajánlani, de a lehető legtermészetesebb végeredménnyel.

„Annak idején mi magunk is nagyon kerestük a megoldást, olyanra vágytunk, ami több mint a kozmetika, de mégsem plasztikai sebészet. Akkoriban hallottunk egy eljárásról, melynek hatalmas visszhangja volt Amerikában, és arra gondoltunk, hogy ezt hazánkban is sokan örömmel kipróbálnák. Meghoztuk a döntést, megvettük az Ulthera® berendezést, mindhárman jogász végzettségünkkel megalapítottuk orvosesztétikákat, teljesen új területbe vágtunk, és igazunk lett. Azóta több ezer nőnek, és ma már mind több férfinak tudtunk és tudunk segíteni. Mindenki számára találunk olyan eljárást, ami nem jár hosszas gyógyulási idővel, drasztikus kezelési mellékhatásokkal, ráadásul ha a természetes fiatalodás a célunk, akkor választható olyan kezelés, amelynél az eredmény diszkréten, hónapok alatt alakul ki és utána évekig tart.”- mondja dr. Kékesi-Argyelán Krisztina, aki szerint az elmúlt néhány év egyik legnagyobb vívmánya a szépészet területén Ultherapy® kezelés, ahol a szikét és az altatással járó komoly műtéti beavatkozást is elfelejthetjük, ám az eredmények mégis önmagukért beszélnek. Ennek a méltán népszerű esztétikai eljárásnak a másik nagy előnye, hogy kombinálni lehet egyéb más kezelésekkel. Így tudunk az öregedés minden problémájára megoldást nyújtani, ugyanakkor hatékonyan fellépni az aknék, hegek ellen is. Mivel semmilyen mesterséges anyag nem jut a bőrbe, ez a beavatkozás a természetesség híveinek a tökéletes választás.

„Mára mintegy tízféle speciális, prémium eljárás érhető el nálunk, melyeknek kifejezetten magas a minőségi mutatója. Valamennyi kezelést komoly kutatás, szakmai munka után vezettük be és magunkon is tesztelünk, hiszen csak akkor lehet hiteles tájékoztatást adni a személyes konzultációk alkalmával, ha pontosan tudjuk, tapasztaljuk, hogy milyen eredményre lehet számítani, mi történik a kezelés alatt és közvetlenül az eljárást követően. A konzultáció során körbejárjuk a pácienssel a problémát, az egészségügyi paramétereket és a lehető legcélzottabban keressük meg a személyre szabott megoldást. Egy ilyen találkozás ingyenes és az alapítók közül valamelyikünk mindig ott van, hiszen nekünk minden páciens személye fontos.” – mondja Bánáti Szimonetta, társtulajdonos, amikor arról a kezelésükről mesél, amelyik számukra a kezdetekkor a legnagyobb áttörést hozta az orvosesztétika területén.

„Az arcplasztika több száz éve létezik, de a modern kor vívmánya az arc területeinek feszesítését célzó Ultherapy® kezelés, melynél nincs ödéma vagy lila foltok, ráadásul a hosszan tartó fájdalomtól is megkímélhetjük magunkat. Mesterséges eredmény helyett saját vonásaink évekkel korábbi formában köszönnek vissza a tükörből. A hiteles és dinamikus képalkotó diagnosztikának köszönhetően folyamatosan figyelemmel kísérhető, ellenőrizhető és tökéletesen személyre szabható az eljárás, ezáltal garantálva a lehető legnagyobb biztonság és hatékonyság kombinációját. A mikrofókuszált ultrahangnyalábok segítségével az energia tűhegynyi pontossággal jut a bőr kollagénnel teli rétegébe, ahol az ideális mélységben az optimális hőmérsékletet kiváltva a kollagén denaturálását eredményezi. Ezért elengedhetetlen az, hogy a páciens képalkotó diagnosztikán vegyen részt, mivel ennek elhelyezkedése mindenkinél teljesen egyedi, sőt, még a két arcfélen és máshol helyezkedik el. Ezt követően megkezdődik az új kollagénállomány felépítése a kezelt területen, így a bőr megemelkedik, feszesebbé és tömörebbé válik. A tavalyi évben non-invazív lifting terület gold standard eljárásává választották az Ultherapy® kezelést, ami egyébként sorba nyeri el az amerikai és más nemzetközi díjakat.” - magyarázza dr. Sasvári Tímea.

Az Ultherapy® kezelés tökéletesen alkalmas a bőr feszesítésére a szem környéke és az állvonal területén, valamint a nyak és a dekoltázs területén, megfelel a legszigorúbb biztonsági és hatékonysági előírásoknak és valamennyi területre vonatkozóan rendelkezik FDA-engedéllyel. A testkezelések lehetősége is folyamatosan fejlődik, így várhatóan bővül az indikációk köre például a has, combok, felkarok, fenék testrészekkel.

Bővebben Kevesebb

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
Ingyenes

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Tovább