Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Numedical Orvosesztétikai Központ

Numedical Orvosesztétikai Központ

Numedical Orvosesztétikai Központ

Bemutatkozás

Nézz ki annyinak, amennyinek érzed magad!

Amennyiben a természetes fiatalodás híve vagy és olyan orvosesztétikai központot keresel, ahol ugyanígy gondolkoznak, a lehető legjobb helyen jársz, ha ellátogatsz a Nu Medical Orvosesztétikai Központba. A tulajdonosok tíz éve alapították a klinikát azzal az elhatározással, hogy az orvosesztétikai kezelések között megtalálják a legbiztonságosabb és leghatékonyabb eljárásokat. Azóta ez a célkitűzés cseppet sem változott. Most is a hitelességben hisznek, kizárólag olyan kezelést kínálnak vendégeiknek, amit ők maguk is kipróbáltak, használnak.

„Annak idején mi magunk is nagyon kerestük a megoldást, olyanra vágytunk, ami több mint a kozmetika, de mégsem plasztikai sebészet. Akkoriban hallottunk egy eljárásról, melynek hatalmas visszhangja volt Amerikában, és arra gondoltunk, hogy ezt hazánkban is sokan örömmel kipróbálnák. Meghoztuk a döntést, megvettük az Ulthera® berendezést és megalapítottuk orvosesztétikánkat. Az idő minket igazolt, kezeléseink sora évről évre bővült, ennek köszönhetően több ezer nőnek, és ma már mind több férfinak tudtunk és tudunk segíteni. Mindenki számára találunk olyan eljárást, ami nem jár hosszas gyógyulási idővel, drasztikus kezelési mellékhatásokkal, ráadásul ha a természetes fiatalodás a célunk, akkor
választható olyan kezelés, amelynél az eredmény diszkréten, hónapok alatt alakul ki és utána évekig tart. 

Mára számos olyan speciális, prémium eljárás érhető el nálunk, melyeknek kifejezetten magas a minőségi mutatója. Valamennyi kezelést komoly kutatás, szakmai munka után vezettük be és magunkon is tesztelünk, hiszen csak akkor lehet hiteles tájékoztatást adni a személyes konzultációk alkalmával, ha pontosan tudjuk, tapasztaljuk, hogy milyen eredményre lehet számítani, mi történik a kezelés alatt és közvetlenül az eljárást követően. A konzultáció során körbejárjuk a pácienssel a problémát, az egészségügyi paramétereket és a lehető legcélzottabban keressük meg a személyre szabott megoldást. Egy ilyen találkozás ingyenes és az alapítók közül valamelyikünk mindig ott van, hiszen nekünk minden páciens személye fontos.” – mesélik a tulajdonosok.

Bővebben Kevesebb

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
Ingyenes

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Tovább