Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Magyar Plasztikai Sebészeti Központ

Magyar Plasztikai Sebészeti Központ

Magyar Plasztikai Sebészeti Központ

Bemutatkozás

Olyan magánklinika rengeteg van Magyarországon, amely kompromisszumok árán képes sok különféle orvosi tevékenységet és egészségügyi szakterületet magába foglalni. De olyan intézmény, ahol mindent egyedül és kizárólag a plasztikai sebészeti szakterületnek rendeltek alá, és ahol ennyi kiemelkedő nevű és szaktudású plasztikai sebész dolgozik együtt és egymás mellett, csak egy van, amit az intézmény neve is hűen tükröz:

Magyar Plasztikai Sebészeti Központ

Plasztikai sebészeti tevékenységünket 20 éve, 2002-ben kezdtük. Az elmúlt hatalmas idő során megszerzett tapasztalatok és visszajelzések megtanítottak bennünket arra, hogy mi az, ami egy ilyen típusú intézmény működtetése során a legfontosabb elvárás. Ez pedig nem más, mint az EMPÁTIA. Ezért a nálunk dolgozó személyzettel kapcsolatban a szakmai feltételek megléte mellett további elvárásokat fogalmazunk meg. Nem elegendő kizárólag a megfelelő képzettség és tapasztalat, de a nagyfokú együttérzés, a támogató, segítő odafigyelés és gondoskodás megléte is ugyanolyan fontos.

A 2009-es saját épületbe költözésünknek és a felmerült igényekhez igazodó, többszöri átépítésnek és megújulásnak köszönhetően főépületünkben mára már 4 magas színvonalon felszerelt „nagyműtő” és 1 „lokálműtő” áll párhuzamosan az orvosok/páciensek rendelkezésére.

Minden műtőhelyiségben egyedileg szabályozható steril légtechnikai rendszer került kiépítésre, új generációs Maquet műtőasztalok kerültek elhelyezésre, amelyeket, a legújabb technológiai fejlesztésű ledes műtőlámpáinkkal világítunk meg. A kétirányú kommunikációt segítő korszerű nővérhívó rendszereink biztosítják. Lézeres berendezéseink lehetővé teszik a különleges műtéti eljárások elvégzését is.

Pihenő- és megfigyelőszobáink kialakításánál törekedtünk arra, hogy pácienseink a praktikum-, és a szigorú hatósági előírások szempontjainak figyelembevétele mellett a lehető legkényelmesebb és legbarátságosabb, igényes és tiszta környezetben kezdhessék meg felépülésüket! Személyzetünk kedvességgel és figyelmességgel próbálja a beavatkozás utáni első pár nehezebb órát minél elviselhetőbbé tenni!

Mindezek lehetővé teszik, hogy intézményünkben naponta akár 20 altatásos plasztikai sebészeti műtét is kényelmesen elvégezhető; és hogy jelenleg közel 30 kiemelkedő nevű és szaktudású, nagy tapasztalattal és praxissal rendelkező plasztikai sebész választ bennünket nap mint nap szolgáltatásai nyújtásának helyszínéül.

„Mindenki minket választ!” - talán nem véletlenül...

Bővebben Kevesebb

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
orvosonként változó

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: orvosonként változó

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: orvosonként változó

Tovább