Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika

Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika

Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika

Bemutatkozás

Bőrklinika, ahol az egész embert nézik

„A külső feltünteti a belsőt, az arc az embernek egész lényét adja vissza és nyilatkoztatja ki”- ez az Arthur Schopenhauertől vett idézet fejezi ki legjobban a Hattyú Orvos-esztétikai Klinika szemléletét. Ide ugyanis nyilván bőrproblémával érkezel, viszont komplex kivizsgálást kapsz, mert itt abban hisznek, hogy a bőr a test és a lélek tükre. Ezek pedig együtt adhatják csakis meg a harmóniádat. Nem szabad egyiket a másik nélkül szemlélni, csak egy bőrproblémát kezelni, mert bőrünk egy üzenőfal. A klinika az anti-aging orvoslás úttörője, mely a megelőzésre, valamint a külső-belső szépség és az egészség összefonódó egyensúlyára helyezi a hangsúlyt. Holisztikus szemlélettel, a leginnovatívabb, leghatékonyabb orvos-esztétikai kezelésekkel, komplex egyénre szabott terápiás tervekkel és anti-aging programokkal fogadnak.

Már húsz éve bőrgyógyászként, hét éve esztétikai orvosként dolgozott dr. Kriston Renáta, amikor úgy döntött: más szintre emeli a megszokott bőrgyógyászatot. Mert azt látta, hogy a bőr pusztán egy lenyomata az emberek testi-lelki folyamatainak. Egy óriási lehetőség, hogy észrevegyük és utánajárjunk, mi a baj. Mert a problémák hetven százaléka valójában nem bőrbetegség, hanem üzenet, amit, ha jól értelmezünk, csodákat lehet tenni. 2015-ben alapította meg a Hattyú Orvos-esztétikai Klinikát, mert abban hitt, hogy komplex ellátást, szolgáltatást kell adnia a hozzá fordulóknak. Mert a bőr csaknem minden egészségügyi szegmensnek a határterülete, ott jelez elsőként a test és a lélek, a hátterében viszont ezernyi dolog lehet. Gyulladás, belgyógyászati, nőgyógyászati, vagy pajzsmirigy betegség, hormonális zavarok, de akár a rossz életmódunk is okozhatja a panaszokat. Ezeket pedig nem lehet pusztán egy botolium toxin, vagy egy lézeres kezeléssel orvosolni. Ugyan a klinikán a bőrgyógyászat és az orvosesztétika valamennyi tudományosan igazolt legkorszerűbb és leghatékonyabb eszközeivel dolgoznak, a világ élvonalával lépést tartva a leginnovatívabb prevenciós és terápiás orvos-esztétikai eljárásokkal, mégis alapvető szemléletük, hogy teljes orvosi kivizsgálás nélkül nincs hatékony beavatkozás. Ebben pedig belgyógyász, nőgyógyász, endokrinológus, dietetikus, pszichológus, személyi edző, illetve laboratóriumi háttér és infúzióterápia is segít.

„Ha nincs meg a belső egyensúly, ha nem egészséges a szervezet, akkor ezt a külső is megmutatja, a bőr pedig egy nagyon jó üzenőfelület. Nagyon fontos, hogy egy egészséges, harmonikus állapotot idézzünk elő, aminek a talaján már nagyon könnyű egy fiatalos, szép külsőt megteremteni. A minőség iránti maximális elkötelezettségünk jegyében orvos-esztétikai kezeléseink összeállításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink számára a leggyakrabban előforduló klasszikus bőrgyógyászati, esztétikai és testalkatukkal kapcsolatos problémák kezelésére komplex, egyénre szabott megoldásokat tudjunk javasolni, mely módszerek hatékonyak, tartósak, klinikai tapasztalatokkal rendelkezünk róluk és hosszú távon is biztonságosnak bizonyulnak”- ez a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika üzenete.

Bővebben Kevesebb

Klinika által végzett beavatkozások

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
10.000 - 12.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 10.000 - 12.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 10.000 - 12.000 Ft

Tovább