Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
EverDerm Laser & Beauty Clinic

EverDerm Laser & Beauty Clinic

EverDerm Laser & Beauty Clinic

Bemutatkozás

Minőség, diszkréció és őszinteség- ezt nyújtja az EverDerm a lézeres szőrtelenítés fellegvára

A siker azt jelenti, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból azokkal az eszközökkel, amik rendelkezésünkre állnak. A siker számunkra az eredményesség szinonimája. Először azt kérdezik: Miért csinálod? Majd azt: Hogy csináltad? Hisszük, hogy lehet Magyarországon is egy olyan esztétikai szalont létrehozni, ahol valóban az ügyfél az első. Ahol őszintén beszélnek a kezelésekről, a várható eredményekről, illetve az esetleges mellékhatásokról is.

„Ki kell derítened, hogy mi az, amit szeretsz. Ez ugyanúgy igaz a munkára, mint a párkapcsolatokra. A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért ha igazán elégedett akarsz lenni, hinned kell benne, hogy jó munkát végzel. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szereted, amit csinálsz. Ha még nem találtad meg, keresd tovább, ne add fel! Mint az a szívügyekkel lenni szokott, itt is tudni fogod, hogy mikor találtad meg az igazit”- ez a Steve Jobstól vett idézet az, amivel az EverDerm alapítói elindították lézeres szőrtelenítésre specializálódott szalonukat. Mottójuk pedig: ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.

„Annyira vagyok nő, amennyire annak tartom magam. A nőiségem én magam vagyok. Akinek születtem, akivé formálódtam. A szépség – egészség – a maximalizmus – az egész életemet végig kísérte, hiszen mindig minden pillanatban szeretem a legjobb formám hozni. Őszinteség, profizmus,szakértelem, diszkréció, megbízhatóság – amit kapnak tőlem a vendégek. Az extra összetevő pedig az elkötelezettség és munkaszeretet, amelyet a csapatommal közösen adunk. Olyan prémium szolgáltatást kínálunk, amivel hozzájárulunk az emberek szépségének – egészségének megőrzéséhez. Több mint 25 év tapasztalatával a hátam mögött arra törekszem, hogy az általam megálmodott lézeres szőrtelenítési technológiára specializálódott orvos esztétikai központban egy életre szóló élményt tudjunk nyújtani”- vallja Slamovits-Horváth Beáta ügyvezető igazgató.

Az emberek életében a komfort az első elérendő szempontok közé került. Nem igaz, hogy csak akkor hatásos ha fáj! De azért érezni kell a kezelést. Az érzet leginkább melegedő és szurkáló érzéshez hasonlít. Talán ha hasonlítani szeretnénk, akkor a gyantázáshoz képes ez egy jóval komfortosabb eljárás. Fontos szempont, hogy a gépeink rendelkeznek megfelelő orvosi CE-európai és FDA-amerikai minősítéssel. Az amerikai FDA minősítést csak olyan gépek kaphatják meg, amelyek hatásossága klinikai vizsgálatokkal alátámasztott. Ezek alapján a dióda lézer az egyik leghatásosabb lézer a szőrtelenítésben. Elsősorban azért, mert az európai bőrtípusra a dióda lézer igazoltan a leghatékonyabb, további előnye, hogy nyáron is biztonságosan használható.

Egy lézeres kezelés komoly felkészülést igényel a kezelő személy részéről is. Mi specialisták vagyunk, hiszen olyan szakavatott kezelők dolgoznak a szalonban, akik a lézeres szőrtelenítés területén különösen nagy tudással, hozzáértéssel rendelkeznek. Így nyílik lehetőségünk, hogy kimagasló eredményekre legyünk képesek. Ígéretünk, egy személyes figyelmen alapuló, diszkrét és magas szintű szolgáltatás, amely egy életre szóló élményt tud nyújtani. Mi felismerhetők, beazonosíthatók, érthetők és emberközeliek vagyunk. Kellemes, diszkrét, otthonos hangulatú környezet. Mosoly, tea, kávé, nyugalom és professzionális - ez vár Téged az EverDerm Laser Centerben. Nálunk biztonságban érezheted magad.

Bővebben Kevesebb

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:

Tovább