Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
DRHAZI Anti Age Bio Klinika

DRHAZI Anti Age Bio Klinika

DRHAZI Anti Age Bio Klinika

Bemutatkozás

Dr. Házi Edina, a DRHAZI orvos esztétikai luxus kozmetikai márka fejlesztője alapította az Anti Age Bio klinikát az Oxygén Naphegyben. A szenvedélyes és megoldásközpontú kutatónő kompromisszumok nélküli eredményt akart, mikor egy olyan klinikát álmodott, ahol cél az arc szöveti egészsége és ezáltal a természetes szépség helyreállítása. 

A hatékony manuálterápiás kezelések, a DRHAZI Bio arcplasztika® mellett a professzionalitást hatékony sejtszinten működő 100% természetes DRHAZI hatóanyag kozmetikumok, a tudatosan választott szöveti megújulást segítő boosterek, és a legújabb vákuumos mikrotűs bőr revitalizációs kezelések hatékony kombinációja adja. 

A csodálatos biotech hatóanyag formulák és a hozzájuk megalkotott speciális protokollokkal végzett luxus kezelések sejtszinten, nem csupán a bőrt, hanem a tartó mátrix rendszert és az izomrendszert is bevonva indítják be a regenerációs, fiatalító folyamatokat. 

Ennek köszönhetően, egy természetes, hatékony alternatívát nyújtanak vendégeiknek a sebészeti plasztikai beavatkozások helyett az arc, de akár a test fiatalítására is.

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
ingyenes

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: ingyenes

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: ingyenes

Tovább

DRHAZI Anti Age Bio Klinika csapattagok