Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Juice sorozat | FŰ

Juice sorozat | FŰ

Juice Bár: egészségesebb mindennapok, belső szépítkezés, tudatos döntés, színek, ízek, texturák, szezonok - palackban vagy pohárban a picaról, egyszerű juice receptek, tippek és trükkök egy juice báros lánytól, jól behűtve.

Kánikulatúlélés levekkel

A nyár legjavába kerülve egyben éljenezzük a nyarat, miközben számos kihívással is küzdünk. Bőrvédelem, egészséges kisugárzás, bikiniszezon, hidratáció - hogy kihozzuk magunkból a maximumot és tökéletes formát.

A juiceok természetes választások lehetnek, hogy több legyet üssünk egy csapásra. Ami a malmunkra hajtja a vizet, hogy a nyári szezon tobzódik a friss gyümölcs és zöldségektől, érési fázisukban a legtöbb vitamint és ásványi anyagot hordozzák, a hőségben csökken az étvágyunk és szívesen frissülünk folyadékkal, akár helyettesítve egy-egy étkezést és valahogy a nyári derűben kísérletezőbb kedvűek is vagyunk, nyitottak az újra, kipróbálni akár egy brokkolit juice-ban. :)

A sötét tények szerint a magyar populáció elenyésző zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, az ajánlott napi 8-10 adaghoz (800 gr) képest 1-2 adagot... ezzel növelve a kettes típusú cukorbetegség, elhízás és a rák kialakulásának kockázatát. 800 gramm zöldség hozzávetőleg 4 fej brokkolinak felel meg, amit elrágcsálni valóban nem a legcsalogatóbb választás, ilyenkor kerülnek szerepbe a juice-ok. Hidegen préselő eszköz segítségével (cold-pressed juicer) a gyümölcs és zöldségek beltartalmát léként nyerjük ki, elválasztva a rosttól, hogy egy üdítő, 100%-ban természetes vitaminkoktélt kapjunk. A hideg préselés lehetővé teszi, hogy a vitamin és enzimtartalom ne sérüljön, könnyen emészthetővé váljon és instant energiát nyújtson. A csodálatos hozzáadott érték, hogy olyan "zöldeket" is elrejthetünk egy harmonikus társaságban, amit amúgy nem kedvelünk annyira , mint a spenót, zellerszár vagy cukkini.

Nyáron még inkább ajánlottak a zöld levek, teli vízzel, antioxidánsokkal, mikrotápanyagokkal és vitaminokkal, hozzájárulnak egy könnyebb emésztéshez, hidratációhoz, a méreganyagok kivezetéséhez és laposabb hashoz is. ;-)

Méltó FŰ kedvenc:

ZENERGIA

  • 1100 gr uborka
  • 150 gr brokkoli
  • 120 gr leveles zöld (csak bátran: spenót, saláta, kale, céklalevél, káposzta)
  • 100 gr cukkini
  • 200 gr körte
  • 750 gr alma
  • 1 citrom
Elkészítés:
  1. Minden zöldséget alaposan mossunk meg és a citromot hámozzuk meg.
  2. Az uborkával kezdjük a juiceolást majd folytassuk az alma és leveles zöldekkel. következőnek jöhet a brokkoli és cukkini, végül a körte és a citrom, végső "átmosás"ként.
  3. ez a zöld energiabomba tele van klorofillal és élő enzimekkel, nagy nyeletnyi friss levegő a szervezetnek. Az uborka (akár a fürtös is) 96%-ban vizet tartalmaz és csak minimális cukrot, segíti a méregtelenítési folyamatokat, valamint a sejtek és izmok munkáját. Áldott hatásáról a bőrünk is árulkodni fog.

Bikinibody szezonban kiváló társ, jól behűtve.

Na meg brokkolit inni cukkinivel, szexi.

A receptet biztosította számunkra a FŰ Juice Bar.