Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Így szabadulj meg könnyedén a kellemetlen úszógumiktól!

Így szabadulj meg könnyedén a kellemetlen úszógumiktól!

„Nem is látszik annyira!” „Két szülés után ez teljesen oké!” Ismerősek ezek a kifogások? Vagy a számtalan abszurd zsírégető diéta és véget nem érő eredménytelen hasizom gyakorlat? Nem kell ebbe beletörődni! Létezik olyan megoldás, mellyel nem kell sanyargatnia magát, nem fájdalmas, mégis hatékony. Lássuk, mi az!

Plasmalipo

A PlasmaLipo kezelés a legújabb zsírcsökkentő technika, melyet Japánban fejlesztettek ki – egy egyszerű, hegek nélküli, alakformáló és bőrfeszesítő eljárás. Kb. 20 perc alatt érhető el hasonló hatás, mint egy 140 perces hagyományos zsírszívással vagy egy 60 perces lézeres zsírszívással.

A PlasmaLipo célzottan olvasztja fel a zsírsejteket és teszi feszessé a bőrt. Az eljárás jelentősen kisebb megterheléssel jár, mint a hagyományos vagy a lézeres zsírszívás, így helyi érzéstelenítésben is végezhető.

Hogyan működik?

Helyi érzéstelenítésben vékony optikai szálat vezetünk egy tűszúrásnyi nyíláson, egy néhány mm átmérőjű kanülön keresztül a zsírszövetbe a bőrön át. A szonda plasmaenergiát bocsát ki, melynek hatására a zsírsejtek fala szétszakad, a sejtekben lévő zsír felolvad. A sejtekből kifolyó olaj egy részét a nyirokkeringés elszállítja, másik részét a szervezet elbontja, azt a környező zsírsejtek nem képesek felvenni.

Szívásra így nincs szükség.

A kezelés után 3-6 hónap elteltével a laza bőr feszesebbé válik a plasmaenergia hatására fokozódó kollagénképződés miatt.

Miben különbözik a PlasmaLipo kezelés a hagyományos és a lézeres zsírszívástól?

A PlasmaLipo™ kezelésnél a hagyományos zsírszívással ellentétben nem vastag szívó kanült, hanem egy vékony optikai szálat vezetünk a bőrön keresztül a zsírszövetbe. Metszést nem ejtünk, így seb sincs. Az optikai szálat 1,2 mm-es tűszúrásból vezetjük be. (Ilyen vastagságú tűvel történik a vérvétel is.) Az optikai szál végén egy néhány mm átmérőjű plazmagömb jelenik meg, amely a zsírsejteket a környező szövetek károsodása nélkül robbantja szét.

A PlasmaLipo kezelés további előnye, hogy a plazmagömb felmelegíti a bőr alsó rétegét, amelynek hatására újraindul a rugalmas rostok képződése a bőrben.

Így a bőr feszesebbé válik, és nem fog lötyögni a kezelt területen! A beavatkozás altatást nem igényel, a hagyományos zsírszívásnál rövidebb ideig tart. Varratra, kompressziós kezelésre sincs szükség. A seb néhány óra múlva begyógyul. A páciens a kezelés után akár azonnal visszatérhet a munkájához vagy a szokásos napi tevékenységéhez.

A Plasmaliop előnyei a hagyományos zsírleszívással szemben:

  • rövid felépülési idő )vékony (optikai szál, gyakorlatilag heg nélkül),
  • kevesebb fájdalom - helyi érzéstelenítésben is végezhető,
  • kevesebb duzzanat és bevérzés (a plasma energiája a kisereket lezárja, megelőzve a vérzést)
  • rövidebb beavatkozás (85%-kal gyorsabb, mint a hagyományos zsírleszívás),
  • biztonságos (kevesebb vérzés, rövidebb és enyhébb érzéstelenítés),
  • feszesebb bőr

Kinek való a kezelés?

  • ideális megoldás azoknak, akik egészséges étrend és rendszeres sportolás ellenére makacsul fennálló helyi zsírtöbblettől szeretnének megszabadulni,
  • akinek bőre lazább, és hagyományos zsírleszívás esetén jelentős bőrtöbblettel kéne számolni,
  • akik nem szeretnének hosszú ideig kompressziós ruhát viselni, és hamar, akár aznap szeretnének visszatérni a munkába

Kinek nem való?

  • aki több kilótól szeretne azonnal megszabadulni

Szerző: Dr. Szabó Szilárd

Kiemelt kép: Designed by rawpixel.com / Freepik