Hogyan segíthet egy plasztikai műtét abban, hogy megvalósítsd az újévi fogadalmadat?

Mindannyian valamilyen újévi fogadalommal kezdjük az új évet, de hányan vagyunk, akik be is tartják ezeket a fogadalmakat?

A leggyakoribb újévi fogadalom a nők és a férfiak körében is a testükkel kapcsolatos. Megfogadják, hogy karcsúbbak lesznek, fittebbek, elszántan fognak sportolni, odafigyelnek az egészséges táplálkozásra vagy életmódot váltanak.

Azonban megfogadni valamit, és véghez is vinni, nagy akaraterőt és kitartást igényel, és mint tudjuk, a hétköznapok sürgés-forgása mellett gyakran elfeledkezünk az önmagunk felé tett ígéretekről.

Tehát, miként is lehetne egy plasztikai beavatkozás az újévi fogadalmunk része?

A pszichológia ebben az esetben is meghatározó tényező.

Gondolj csak arra az időszakra az életedben, amikor nem voltál túl jó passzban (mindannyiunkkal előfordult már). Amikor tudtad, hogy nem vagy a legjobb formádban sem külsőleg, sem fizikailag, nehezebb volt véghez vinni a céljaidat, mert önbizalomhiánnyal küszködtél.

Ezzel ellentétben, amikor csodálatosan érzed magadat a bőrödben, fitt vagy, egészségesen táplálkozol, sportolsz, akkor ragyogsz, tele vagy önbizalommal.

Az emberek vonzódnak a pozitív, jókedvű és energetikus emberekhez, akik erőt és önbizalmat sugároznak. Egyeseknek a plasztikai műtét segíti elő ennek az állapotnak az elérését, természetesen az egészséges életmóddal együtt.

Milyen beavatkozások segíthetnek az újévi fogadalmad elérésben?

Az arcunk felfrissítésében néha segíthet egy kis Botox vagy feltöltéses kezelés a hideg, zord téli hónapokban, amik a tavaszba nyúlóan elhúzódhatnak. A ráncfelvarrás, szemhéjplasztika, illetve a tokaplasztika már nagyobb beavatkozások. Anyagilag is nagyobb ráfordítást igényelnek, és a gyógyulási idő is hosszadalmasabb, viszont az eredmény lényegesen látványosabb.

A testünk esetében a műtét nélküli beavatkozások segíthetnek egy kontúrosabb, karcsúbb testalkat elérésében, és lényeges zsír feleslegtől szabadulhatunk meg a beavatkozások által anélkül, hogy kés alá kéne feküdnünk, vagy hosszasabb időt kéne kihagynunk a munkából. Az eredmény ugyan nem azonnal látható, és kevésbé látványos, mint a műtéti beavatkozások, de mivel ezeket akár az ebédidőd alatt is elintézheted, talán ez a tény nem is annyira meglepő. A zsírleszívás, hasplasztika és más alakformáló plasztikai műtétek általában a téli időszakban népszerűbbek, hiszen a hideg hónapok alatt testünknek van lehetősége gyógyulni a meleg réteges öltözet alatt, hogy új külsővel kápráztassuk el a környezetünket a bikiniszezonban.

Ami a melleket illeti, a nők többsége szeretné kitölteni a bikinifelsőt szép, kerek, formás cicikkel, ami arányos a testükkel. A mellnagyobbítás egy biztonságos, és ma már szinte rutin műtétnek minősülő plasztikai beavatkozás, ami hozzásegíti a hölgyeket az álmuk eléréséhez. A cél a szép, formás cicik mellett a nőiesség erősítése, a szexi megjelenés és az önbizalom növelése.

Viszont vannak nők, akik pont az ellenkezőjét szeretnék, hiszen genetikailag nagy mellük van, ami kellemetlenségeket okoz nekik a mindennapokban. A mellkisebbítő műtétek után a melleknek nem csak a mérete csökken, hanem a súlya is, ezáltal a sportos, aktív életmód is élvezetesebb lehet.

Semmi sem nyújthat akkora sikerélményt, mint maga a siker! Ez a mottó igaz a plasztikai műtétekre is. Amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben, és tudjuk, hogy jól is nézünk ki, akkor kitartóbban ragaszkodunk az egészséges életmódunkhoz. A plasztikai műtét természetesen nem mindenkinek megfelelő megoldás önbizalma helyreállítására, de ha valaki mégis úgy érzi, itt az ideje változtatni a problémás területeken, akkor az új év jó lehetőség erre.

Ha kérdésed van bármelyik témával kapcsolatban, akkor gyere el a Plasztika&Esztétika Infonap és Expo-ra 2019. május 25-án az Europa Congress Centerbe!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük