Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Hogyan fiatalodjunk 3-5 évet egyetlen óra alatt, avagy a hialuronsav csodája

Hogyan fiatalodjunk 3-5 évet egyetlen óra alatt, avagy a hialuronsav csodája

Szinte nincs olyan, a szépségipar iránti picit is érdeklődő hölgy, aki ne hallott volna a fenti anyagról. Ha véletlenül nem is szépsége kiteljesedése kapcsán! Már-már csodaszerként emlegetik, mondjuk úgy a szike nélküli beavatkozások királynőjeként, és lássuk be, a “rang” nem alaptalan! De mi is ez az anyag? Mit kell tudnunk a hialuronsavas beavatkozásokról és magáról az anyagról. 

Mi a hialuronsav? 

A hialuronsav egy, a szervezetünkben megtalálható anyag, mely bőrünk feszességéért, ízületeink optimális működéséért felelős, de izmainkban, kötőszöveteinkben egyaránt megtalálható. Egy olyan természetes építőeleme testünknek, mely hatalmas vízmennyiség megkötésére alkalmas például bőrünkben, így megőrizve annak hidratáltságát, fiatalosságát.  Fontos azonban tudnunk, az évek előrehaladtával szervezetünk egyre kevesebbet termel ebből a csodaszerből, így pótlásra szorulunk, ha továbbra is szép, kontúrozott vonásokat, élettel teli bőrt szeretnénk, ízületeinkről nem is beszélve. 

Egy teljesen biztonságos anyag, amely számtalan fronton képes támogatni egészségünk, szépségünk, és melynek szerepéről már megjelent megkérdeztük videónkban is sok információt átadtunk. 

Milyen esetben gondolkodjunk el komolyan használatán?

Amikor már reggel a tükörbe nézve nem azt a frissességet látjuk. Amikor nyúzottnak, tónustalannak látjuk arcunkat, és megjelentek első ráncaink.

Ilyenkor mindenképpen jusson eszünkbe a hialuronsav, hisz használatával tényleg megállíthatjuk picit az időt, és / vagy visszaforgathatjuk az idő kerekét.

Természetesen ilyenkor - és tegyük hozzá joggal - először a hialuronsavat tartalmazó készítmények (krémek, tabletták) jutnak eszünkbe joggal, hisz belépőnek, vagy kiegészítő kezelésnek ezek is jók lehetnek és támogatók szervezetünk hialuron termelésének elősegítésében, DE AMENNYIBEN KOMOLYABB VÁLTOZÁST SZERETNÉNK vagy olyan apróbb sérüléseket hordoz arcunk, amelyeket el szeretnénk tüntetni, gondolkodjunk esztétikai beavatkozásban és az injektált formátumban beadott hialuronsavban. 

Félünk a beavatkozástól? Nincs miért...

Videónkat megtekintve is látni fogod, az aggodalom felesleges, hisz a beavatkozás roppant egyszerű! Fertőtlenítés és - szükség esetén - érzéstelenítést követően egy nagyon vékony tű segítségével juttatják be apró szúrásokkal a kívánt területre, területekre az anyagot. Lelkesedésünket fokozza majd, hogy a hatás szinte azonnal látható eredményt hoz! 

De mi van, ha nem tetszik az eredmény, vagy ha rossz helyre kerül az anyag?

Egyrészt ez kiküszöbölhető jó orvos és anyagleválasztással, másrészt létezik olyan oldószer, melynek beadásával kioldják a befecskendezett anyagot, így visszaállítva az eredeti állapotot! 

A hialuronsav hatása hosszan tartó bár… 

Függ életkortól, életviteltől, életkori sajátosságoktól és természetesen attól is, milyen minőségű anyagot használt az illető orvos. Általánosságban viszont elmondható, legalább egy évig fiatalosabb arcbőrrel, kontúrosabb arccal élhetjük mindennapjaink. Sőt, ha picivel időt, energiát és pénzt szánunk minderre, és évente egy-egy emlékeztető kezelésre felkeressük orvosunk, az eredmény tartóssága nagyban kitolható!

Használjuk hát ezt a kitűnő lehetőséget, anyagot amely valóban fiatalságunk őrzője lehet!

Ne ódzkodjunk tőle! Fiatalodjunk 3-5 évet egyetlen óra alatt!

Kiemelt kép: Photo by Valdemars Magone on Unsplash