Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Hogyan csábítsd el a férfiakat igéző tekinteteddel

Hogyan csábítsd el a férfiakat igéző tekinteteddel

Ha most azt hiszed, vad pasi szerzési taktikákkal látlak el itt perceken belül, sajnos csalódnod kell, mert nem. Vagy legalábbis nem abban a formában teszem ezt, amire te vélhetően először gondoltál. Teljesen más megközelítésből, de természetesen egy női praktika, egész pontosan egy szépségápolási trükk által azért ledem a címben jelölt témát. 

Nézzük csak, mi is kell egy férfi fejének elcsavarásához első körben? No mi? Amikor meglát, amikor a szemedbe néz, minek is kell hangsúlyosnak lennie? Na? Hát persze, hogy az igéző szem a titok nyitja. Egy igéző tekintet kell, ami megfogja! Persze utána millió meg egy más dolog, de valahonnan innen indulnak a love sztorik. Hogy két ember egymásra néz. Ott van egy “fogás pont”, ergo nagyon tökéletes és szép tekintetet kell varázsolj magadnak, hogy varázslatba eshess. 

Ahogy ezen morfondírozunk egész biztos, hogy első gondolataink rögtön szempilláinkra  fókuszálódnak, hisz mindannyian tudjuk, a szép, hosszú pillák azok, melyek tényleg sokat dobnak egy-egy tekinteten.

Ez, ennek hangsúlyozása manapság divat is és megoldások végeláthatatlan sora áll rendelkezésünkre, hogy megalkossuk. 

Varázslatos szempillaspirálok, műszempillák, csodás kezű szakemberek, akik építenek, hosszabbítanak, különböző drogériákban beszerezhető csodakencék. No de mi van akkor, ha mi otthon, saját kezűleg szeretnénk szempillanövesztő szert készíteni egyrészt gazdasági, másrész kényelmi megfontolásokból? Van-e erre tippem neked? Naná, hogy igen! :)

Nézzük a csoda receptet mi is kell hozzá

Kókuszolaj

Hogy miért? Mert hát remek szempillanövesztő hatással bír maga E-vitamin tartalmának köszönhetően. Ápol és növeszt, mindemellett pedig könnyen beszerezhető boltokban, drogériákban.

Ricinus olaj

Szempilla vastagítás, a szőr további sérülését meggátló természetes összetevő! Állaga sűrű, így sokáig pilládion marad, így kifejtve jótékony hatását.

E-vitamin tartalmú olaj

Öregedési folyamatok lassítása, regeneráció, erősödő, növekvő szempillák. Ezek mind-mind várhatóak használata által. A gond vele annyi csupán, hogy olaj formátumban ritkán beszerezhető, de kapszula formában bármelyik gyógyszertárban beszerezhető.

És mi a dolgod ezekkel az összetevőkkel?

Semmi... már mint az alábbi:

Egy kávéskanálnyi kókuszzsírt tegyél egy kis pohárba, majd olvaszd meg. Adj hozzá szintén ugyanennyit a ricinusolajból, majd jöhetnek az E-vitamin kapszulák. Ezek jelentik majd vélhetően a legnagyobb kihívást, hisz szét kell vágni őket, és így tudod kinyerni a bennük lévő kincset. Összesen 6-8 kapszula kell majd.

Ha mindezt vegyítetted, semmi más dolgod nincs, mint hogy használd!

Mégpedig minden este folyamatosan 2-4 héten át és ekkor, csak ekkor láthatod áldásos hatását!

Kell a türelmed, de gondolom kell a csodás tekintet is, ami hát lássuk be elengedhetetlen női praktika a férfiszívek megszerzéséhez.

És mi az, amivel pont az ellentétes hatást válthatod ki?

Kipróbáltam kétféle műszempillát, amikkel biztosan nem jönne össze a szerelem első látásra… Maradj inkább a valóban természetes megoldásoknál! 

Kiemelt kép: Chermiti Mohamed fotója a Pexels oldaláról