Pro Plastica Kft.
Pro Plastica Kft.

Pro Plastica Kft.

Forgalmazott termékek

Motiva mellimplantátumok
Motiva mellimplantátumok
Silhouette szálak
Silhouette Soft szálak
VOE kompressziós ruházat
VOE kompressziós ruházat

Forgalmazott márkák

Bemutatkozás

Cégünk több, mint 10 éve áll a páciensek és orvosok szolgálatában mellimplantátumok, kompressziós ruhák és további orvostechnikai eszközök forgalmazásával.

 

A Motiva mellimplantátumok kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk, melyek szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően forradalmi újdonságot jelentenek a biztonság és esztétikum terén. A szilikon mellimplantátumok legmodernebb, 6. generációját jelentő termékeket piacra lépésük óta, több mint 10 éve képviseljük büszkén Magyarországon.

 

A Sinclair Pharmaceuticals teljes portfólióját képviseljük Magyarországon, így a Perfectha hyaluronsav alapú ráncfeltöltő anyag, a Silhouette Soft arcemelő szálak és az Ellansé kollagén stimuláló ráncfeltöltő anyag forgalmazásával széles termékskálát biztosítunk a nem-invazív esztétikai beavatkozásokhoz is plasztikai sebészek és bőrgyógyászok számára.

 

Esztétikai beavatkozások és plasztikai műtétek után a megfelelő és mihamarabbi gyógyulást elősegítő kompressziós ruházatot is forgalmazunk: a spanyol VOE márka termékei találhatók meg nálunk. A kompressziós ruhákat páciensek is megvásárolhatják irodánkban, de sok plasztikai sebésszel és klinikával állunk szoros együttműködésben. A funkció, minőség és kényelem terén is kiemelkedő VOE ruhák mind orvosok, mind páciensek által közkedvelt választást jelentenek. A minél esztétikusabb heg gyógyulás elősegítése érdekében az Eurogel Plus szilikon gél és Activ’M szilikon tapasz is megtalálható portfóliónkban.

Vízió

Több mint 10 éve biztosítunk világ vezető orvos technikai eszközöket a magyarországi esztétikai piac számára. Célunk, hogy Magyarországon is elérhetőek legyenek orvosaink és ezáltal a pácienseink számára is a külföldön már bizonyított biztonsággal használt esztétikai és rekonstrukciós célú beavatkozásokhoz használt anyagok. 

A beavatkozásokat követő felépülési időszakban is biztosítjuk a pácienseknek a megfelelő kompressziós ruházatot, illetve a hegkezeléshez szükséges termékeket. 

 

Forgalmazott termékeink teljes mértékben megfelelnek az európai uniós szabályozásoknak.

Orvosok, akik használják termékeinket

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő orvos...

Szalonok és klinikák ahol elérhetőek termékeink

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő klinikánk...