Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Pro Plastica Kft.

Bemutatkozás

Tudományos kutatások alapján kifejlesztett termékek, amelyek maximálisan igazodnak a gyakorlati igényekhez, folyamatos képzéseket biztosítva a magasan képzett esztétikai orvosoknak, ami együtt a pácienseknek a legjobb eredményt adja, és gyakorlati értéket teremt. Ez a Sinclair Pharmaceuticals küldetése, amit képvisel immár tíz éve itthon, Magyarországon a Pro Plastica. Az angliai székhelyű cég teljes portfólióját forgalmazzák, így a Perfectha hyaluronsav alapú ráncfeltöltő anyag, a Silhouette Soft arcemelő szálak és az Ellansé kollagén stimuláló ráncfeltöltő anyag forgalmazásával széles termékskálát biztosítják a nem-invazív esztétikai beavatkozásokhoz is plasztikai sebészek és bőrgyógyászok számára. 

De gondolnak arra is, ami az esztétikai beavatkozások és plasztikai műtétek után történik. A megfelelő és mihamarabbi gyógyulást elősegítő kompressziós ruházatot is forgalmaznak: a spanyol VOE márka termékei találhatók meg náluk. A kompressziós ruhákat páciensek is megvásárolhatják, de sok plasztikai sebésszel és klinikával állnak szoros együttműködésben. A funkció, minőség és kényelem terén is kiemelkedő VOE ruhák mind orvosok, mind páciensek által közkedvelt választást jelentenek. A minél esztétikusabb heg gyógyulás elősegítése érdekében az Eurogel Plus szilikon gél és Activ'M szilikon tapasz is megtalálható portfólióikban.

Céljuk, immár egy évtizede, hogy Magyarországon is elérhetőek legyenek orvosaink és ezáltal a pácienseik számára is a külföldön már bizonyított biztonsággal használt esztétikai és rekonstrukciós célú beavatkozásokhoz használt anyagok. Forgalmazott termékeik teljes mértékben megfelelnek az európai uniós szabályozásoknak.

Pro Plastica Kft.

Kapcsolat