Majmir s.r.o. - ITSgroup Hungian partner
Majmir s.r.o. - ITSgroup Hungian partner

Majmir s.r.o. – ITSgroup Hungian partner

Vörös Tünde

Értékesítési és szakmai vezető

Forgalmazott termékek

Végleges szőrtelenítés Stardust Med lézerrel
Végleges szőrtelenítés Stardust Med lézerrel
Zsírfagyasztás a Yeti kriolipolízissel
Zsírfagyasztás a Yeti kriolipolízis készülékkel
Opera a nőgyógyászati és urológiai patológiákra
Opera a nőgyógyászati és urológiai patológiákra

Forgalmazott márkák

Bemutatkozás

Az ITS Group Srl az orvoskozmetikai és professzionális esztétikai technológia tervezésére, gyártására és értékesítésére szakosodott vállalkozás, melynek székhelye Bolognában található.

 

A cég története Dr. Claudio Bellina (tag és alapító) évtizedes közegészségügyi tapasztalattal rendelkező fizikussal kezdődött, aki 2000 óta foglalkozik az esztétikai eszközök kutatásával és fejlesztésével.

 

A sikert a “MEDICELL” gép hozta meg, az első stabil kavitációs gép a világon, amely alacsony frekvenciájú ultrahangot használ a lokális zsírlerakódás csökkentésére.

 

Az ITS technológiák minőségét, biztonságát és hatékonyságát a magasan képzett orvosok, egyetemek és mérnökök folyamatos együttműködése garantálja. A cég egyik büszkesége, hogy minden technológia MADE in ITALY eredetű, és megfelel a CE, ISO 9001, ISO 13485 szabványoknak. Az ITS technológiai portfóliója jelenleg orvosi vagy esztétikai tanúsítvánnyal rendelkező eszközök széles skálájából tevődik össze. A legfejlettebb üzleti csatornák: szakrendelők, orvoskozmetikai klinikák, gyógyszertárak, fogorvosok és sebészek.

 

Az ITS Group a legmagasabb szintű technológiai előállítást és teljes körű ügyfélszolgáltatot biztosít, amely az alábbiakat tartalmazza: elméleti és tudományos kurzusok, gyakorlati tanfolyamok, marketing, webmarketing, 24 órás értékesítés utáni ügyfélszolgálat és támogatás az ügyfelek számára, az igényekhez legmegfelelőbb gazdasági és pénzügyi megoldások kiválasztásában.

Orvosok, akik használják termékeinket

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő orvos...

Szalonok és klinikák ahol elérhetőek termékeink

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő klinikánk...