Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Fellélegzés Covid19 után

Fellélegzés Covid19 után

Ugyan a magánklinikák tudtak az elmúlt több mint egy évben is szinte zavartalanul működni egyrészt, mert itt tudták biztosítani, hogy garantáltan nem találkozhat senki fertőzött beteggel, másrészt olyan szabályokkal dolgoztak eddig is, amelyek kizártak és kizárnak minden kockázatot.

A plasztikai és esztétikai kezelések szinte folyamatosak voltak a korlátozások időszakában is, úgy tűnik sokak szerencséjére: egyes helyeken ugyanis ugrásszerűen nőtt meg a forgalom, most viszont várhatóan még többen keresik majd fel a klinikákat, miután volt idejük magukra, és, hát a megannyi videó-konzultáció kíméletlenül szembesített is valamennyiünket a problémás területeinkkel.

Dr. László Zsolt plasztikai sebész rendíthetetlenül segíti, segítette járványidőszakban is a nőket és persze a férfi társainkat is, hogy megtudjanak minden a beavatkozásokról, most nekünk pedig útmutatót adott, milyen feltételekkel és mikor induljunk neki bármilyen kisebb, vagy nagyobb műtétnek.

„Ha valaki átesett a fertőzésen, legalább hat hét türelem kell, míg nekivágunk bármilyen esztétikai, vagy plasztikai eljárásnak. Mindenképp kell egy mellkasröntgen, ha komolyabb tüneteink voltak, akkor mellkas CT. Ha megúsztuk a vírust, akkor is kell PCR-teszt, illetve a két oltás az alapfeltétel és fő szabály, hogy a vakcina előtt és után is két hetet várni kell Műtőben végzett altatásos vagy helyi érzéstelenítésben végzett műtéti beavatkozás esetén altatásos műtét esetén 48 órán belüli PCR- teszt szükséges. Helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás esetén pedig aznapi antigén gyorstesztre van szükség.”- mondja a szakorvos.