Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Ezt soha ne tedd a karácsonyfa alá!

Ezt soha ne tedd a karácsonyfa alá!

Ma már egyre elterjedtebb, hogy valamilyen élményt vagy szépészeti beavatkozást ajándékozunk szeretteinknek, hogy ne növeljük a kedves, de valójában porfogó tárgyak számát a lakásban. A ruhákkal pedig gyakran mellényúlhatunk, mind a méretet, mind a stílust illetően. De vigyáznunk kell az esztétikai beavatkozásokkal is, ugyanis, ha rosszul választunk, az óriási galibát okozhat, sőt, akár ki is robbanthatja a családi balhét. Ezt elkerülendő összegyűjtöttük Nektek, hogy mit ne tegyetek semmiképp a fa alá, és mit tartsatok mindig szem előtt, hogy azt a bizonyos szentestei drámát tuti elkerüljétek.

Szépészeti beavatkozást ajándékozni legalább olyan kényes téma, mint amikor egy férfi edzőtermi bérlettel szeretné meglepni kedvesét anélkül, hogy ő erre bármikor is vágyott volna. Az efféle ajándékok ugyanis olyanok, mintha hordanának magukban egy óriási, ki nem mondott célzást. Ettől függetlenül kiváló ajándék is lehet egy esztétikai kezelés vagy plasztikai műtét, csak roppant óvatosan kell vele bánni!

Csak azért, mert férfiként azt gondoljuk, hogy a kedvesünk sokkal szebb és szexisebb lenne nagyobb mellekkel vagy teltebb ajkakkal, semmiképp ne ajándékozzunk ilyesmit a barátnőnknek, mert biztosan kirobban a nagy karácsonyi dráma!

Egy férfi csak akkor tehet ilyen lépést, ha a párja kifejezetten vágyik erre, és többször beszélt már róla, csak esetleg anyagilag nem engedheti meg magának. 

Az egyetértés, a közös vágy a változás irányába tehát elengedhetetlen. Soha ne feledkezzünk meg arról, hogy nincs jogunk más testét megváltoztatni csak azért, mert nekünk úgy jobban tetszene!

Még nagyobb eséllyel okozhatunk örömet az ajándékunkkal, ha a párunk már konzultált is az orvosával. De még ekkor is érdemes finoman és feltűnés nélkül rákérdezni, hogy most hogyan áll az egyeztetés, vagy biztos aktuális-e még a téma. Tudjuk ugyanis, hogy a nők néha szeszélyesek, így ha két hónapja még fel akarták töltetni az ajkaikat, egyáltalán nem biztos, hogy még mindig azt szeretnék… És csupán arra alapozva se fizessük be a párunkat egy mellműtétre, ha megjegyezte a barátnőjéről, mennyivel dögösebb lett az új cicikkel. Hiszen attól, hogy valaki máson tetszik neki a változás, nem biztos, hogy ő is be merne vállalni egy ekkora lépést.

Mivel nem bántjuk meg biztosan a másikat?

Sok lehetőség van tehát a mellényúlásra, de ettől függetlenül semmiképp nem kell eldobni azt az ötletet, hogy valamilyen szépészeti beavatkozással lepjük meg a barátnőnket vagy édesanyánkat.

Sőt! Ha a fent összegyűjtött szabályokat betartjuk, biztosan sikert érünk el!

Ha pedig bizonytalanok vagyunk, és nem tudjuk kiszedni a másikból, hogy tényleg örülne-e egy műtétnek vagy egy esztétikai beavatkozásnak, akkor keressünk valami kényeztető kezelést! Mert egy biztos: minden nő szereti, ha kényeztetik... Számos frissítő, hidratáló, fiatalító arckezelés közül választhatunk. És ha mellé még kapnak egy jó kávét és egy finom, lazító masszázst is, garantáltan feltöltődve hagyják el a helyszínt, és hálás szívvel gondolnak majd ránk. A mai rohanó világban pláne kiváló ajándék az, ha egy utalvánnyal varázsolunk a szerettünk életébe másfél-két óra énidőt.

Az esztétikai ajándékutalvány tehát zseniális ötlet lehet, csak arra figyeljünk, hogy a beavatkozás célja ne az legyen, hogy megváltoztassuk a másik külsejét! A cél legyen a kikapcsolódás, a töltekezés és egy cseppnyi luxus!

Milyen beavatkozások közül választhatunk?

A kozmetikai kényeztető kezelések mellett számos olyan gépi kezelés is rendelkezésünkre áll, amelyek hatásos összetevőkből álló hatóanyagokat juttatnak a szervezetbe. A hydrafacial-, az anti-aging vagy a ledterápiás-kezelése bármely korosztály számára kiváló ajándék lehet, hiszen a szakemberek személyre szabottan választják ki a hatóanyagokat. Figyelembe veszik a páciens korát és az esetleges bőrproblémáit is. Egy ilyen kezelés tehát bármelyik korosztálynak jó, hisz olyan anyagokat választanak ki és juttatnak be a bőrbe, amire az adott személynek a legnagyobb szüksége van. Például egy fiatalabb, szárazbőrű nő hidratálást kap, egy idősebb, érett hölgy anti-aging-kezelést.

Ezt nekünk nem is kell előre tudni, a szakemberek a helyszínen eldöntik, mi a legjobb a kedvesünknek vagy édesanyánknak.

Ha pedig a műtéti vagy orvosesztétikai beavatkozások oldaláról közelítjük meg az ajándékozás kérdését, akkor elmondhatjuk: egy fiatal nő több mint valószínű, hogy szívesen benevezne egy ajakfeltöltésre vagy egy mellplasztikára, míg az idősebb korosztály tagjai jobban örülnének egy finomabb töltésnek. Számukra ideális lehet az úgynevezett profhilo-kezelés, esetleg valami olyan beavatkozás, ami az öregedés vagy a szülés miatt kialakult elváltozásokat kezeli sikeresen.

De egyet ne feledjünk el: ilyen ajándékot csak abban az esetben tegyünk a fa alá, ha ez a megajándékozott kifejezett vágya!