Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Ezeket ne próbáld ki, ha dúsabb ajkakat szeretnél - veszélyes otthoni ajakdúsító tippek

Ezeket ne próbáld ki, ha dúsabb ajkakat szeretnél - veszélyes otthoni ajakdúsító tippek

Véleményem szerint ember (bocsánat nő) nincs, legalábbis nem sok, aki ne szeretne picit teltebb, vastagabb ajkakat.  Mindent megpróbálunk! De tényleg mindent! Ajakdúsító szájfény, vérbőséget okozó gél, teltebb ajkakat ígérő rúzs. Minden jöhet. Egy valamitől sokan félünk és tényleg csupán a legvégső esetben jöhet számításba, ez pedig az ajakfeltöltés. Pedig ez is egy - mégpedig biztonságos és tartós - módszer, de - és ez pedig természetes - először az otthon is elvégezhető, orvosi beavatkozás nélküli módszerek felé fordulunk.

Lip glue challenge

Számtalan őrület kering az interneten. Kéretlen és felcímkézett lányok, hölgyek, celebek sora igyekszik tippeket, ötleteket adni ahhoz, hogyan nézzünk ki még jobban, ha olykor csak egy szelfi erejéig, de akkor is. Teszik ezt teljes körültekintés, szaktudás, normál emberi ítélőképesség nélkül. Mi pedig - bocsánat természetesen nem mi, akik olvassuk itt ezeket a sorokat - sokszor gondolkodás, kellő mérlegelés nélkül vetjük alá magunkat, különféle sufnituningnak, próbálkzásoknak.

Ilyen például a fentebb említett lip glue challenge néven elhíresült történet is. Hogy mit is rejt magában ez a “technika”. Semmi mást, mint felső ajkunk felbiggyesztését, bocsánat felragasztását orrunk alá. És hogy mivel történik mindez? Egy, a majdnem minden háztartásban fellelhető szempillaragasztóval. Az eljárás lényege, fogj egy tubus műszempilla ragasztót, kend be a felső ajkad feletti részt, majd orrod alá nyomva az adott testrészt, várj türelemmel és várj és várj. Majd engedd el! Jó esetben a ragasztó nem teszi ezt és - ha még csak egy fotó erejéig is - de gyönyörűen csücsörítő, telt felső ajakkal rendelkezel majd.  Egy valamire ügyelj életed szelfije elkészítésekor: NE FORDULJ OLDALT A KAMERÁNAK, mert egy szempillantás alatt lebuktatod a  trükköt, és alázod porig magad.

https://www.youtube.com/watch?v=OLbRfW3OHMA

De komolyra fordítva a szót….

Ne kísérletezz ezzel, ha nem szeretnél 1. fájdalmat okozni magadnak, 2. bőrirritációt, bőrpírt, felhámi sérülést. Merthogy ez az egy percnyi hírnév mindezt magával hozza, hozhatja.

Meghökkentő volt számodra ez a praktika? Tudunk még durvábbat!

Kylie Jenner Lip Challenge

Végy egy “feles poharat”. No nem, nem azért, hogy némi alkohollal enyhítsd bánatod, miszerint nem rendelkezel tökéletes ajkakkal. Nem. Tedd ezt azért, hogy még vonzóbb legyél… vagy hogy végképp csúfítsd magad napokra? Döntsd el te magad!

A kihívás lényege a következő. Végy egy feles poharat. Igen, azt amiből a vodkát, pálinkát, ki-ki kedvére való italát inni szokta. Szóval végy egy poharat, helyezd az ajkadra, majd szívd ki belőle az összes levegőt. Ennek hatására ugyebár vákuum keletkezik a pohárban, mely - fogalmazzunk úgy - rád cuppan teljes “mellszélességgel”, és mesterien díszíti az arcod, amíg le nem veszed. Szóval keletkeztetünk egy vákuumot, mely az adott testrészen - lásd ajkak - vérbőséget okoz, nem is akármekkorát, és amikor eltávolítod (lehúzod) a poharat a szádról, elképesztő csodát és szájat látsz majd. Elképesztő méretűt és színűt. Döbbenet videók keringenek erről és ajánljuk nézd meg, már csak elrettentésképpen is!

https://www.youtube.com/watch?v=8_89glrHe0k

Hogy mi a baj mindezzel (a szörnyű látványon túl)?

Ismét az egy percnyi hírnév, és a veszélyei. Lehet, hogy adott pillanatban te éppen elégedett vagy a formájával, méretével, de ez is egy tünékeny csoda lesz egyrészről. Másrészről viszont olyan véraláfutásokat eszközölhetsz magadnak a szádon és a szád körüli területeken, melyek felszívódása akár egy hétig vagy tíz napig is eltarthat! Nem akarod te ezt! Egész biztosan vagyunk ebben!

Térj vissza tehát a hagyományos házi praktikákhoz, és próbálkozz szájfényekkel, szérumokkal, zselékkel, melyek némi teltséget okoznak jó esetben ajkaidon, ha pedig mindezzel nem vagy elégedett, jöhet egy következő lépés, egy új fejezet és az ajakfeltöltés.

Kiemelt kép: Retha Ferguson fotója a Pexels oldaláról