Értékelések - Plasztika Esztétika

Ők már ott tartanak, ahová Te készülsz

Olvasd el azok értékeléseit, és nézd meg fotóikat, akik már megtapasztalták azt, ami előtted áll.

Remekül.

Abszolút elégedett vagyok. Az eredmény olyan lett, amire vágytam. Tökéletes munkát végzett a doktor úr. Szuper döntés volt belevágni a beavatkozásba.

Orvos értkékelése:

5/5

Remekül

Imádom. Pici melleim voltak, 51 éves voltam, szerettem volna nagyobb ciciket. Nagyon örülök, hogy a nagyobbítás mellett döntöttem. Megszerettem őket, és imádom!

Orvos értkékelése:

5/5

Teljesen rendben volt minden.

Minden rendben volt. Orvosi profizmust és tökéletes eredményt kaptam.

Orvos értkékelése:

5/5

Nem igazán jól

Nem lett tökéletes.

Orvos értkékelése:

2/5

Arcplasztika után jól érzem magam

Mint minden beavatkozás kellemetlen, egy hónapig az arc fel van duzzadva. Nekem hamar rendbe jött!

Orvos értkékelése:

4/5

Sajnálom, hogy nem korábban végeztettem el. Nőtt az önbizalmam, nőiesebben érzem magam.

5 gyermek születése igénybe vették a melleim, szinte eltűnt a saját állomány, egy üres “tejes zacskó” látványt mutatott. Már évekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy szeretnék, de most lett rá lehetőségem. Hónapokig keresgéltem, nézelődtem, olvasgattam magáról az implantátumról, az orvosok, kórházak, klinikák véleménye is szempont volt, előtte-utána képek, árak, rugalmasság… Elég sok mindent figyelembe véve döntöttem a doktor úr mellett. Konzultáció időpontot 2 héten belül kaptam, ahol a doktor úr nagyon szimpatikus lett. A klinika igényes, barátságos, meleg hangulatú. (Art Medic klinika). Minden kérdésemre választ kaptam, türelmesen hallgatta az orvos a miérteket, amikre készségesen kaptam választ, az implant előny/hátrány elmagyarázás után hamar eldőlt milyen és mekkora, hova lesz behelyezve. Természetes hatást kértem. Meg is beszéltük az időpontot ami 2 hétre a konzultációhoz képest volt, hogy minden orvosi vizsgálatot meg tudjak csináltatni. A műtét napján mindenki “barátként” viselkedett. Nagyon figyeltek rám, a műtét előtt mindenről kaptam felvilágosítást, mi fog történni, mennyi idő lesz kb, milyen lesz ha felkelek. Minden pontosan úgy volt, ahogy tájékoztatva lettem. Azóta is tartom a doktor úrral és asszisztensével a kapcsolatot, bármilyen kérdésem lenne. Végül 450cc, polytech, magas profilú implantátum lett beültetve az izom alá varrás nélkül. Szívből ajánlom mindenkinek aki tökéletesre vágyik. Én azt kaptam amit szerettem volna.

Orvos értkékelése:

5/5

Sokkal elégedettebb vagyok a testemmel

Nagyon meg vagyok elégedve a doktor úrral, teljes mértékben azt kaptam amit vártam, mind végig tájékoztatott, hogy mi hogyan fog történni, mire számíthatok. Komplikáció mentes műtetem volt. A varratom szinte láthatatlan, a végeredmény meg számomra tökéletes!

Orvos értkékelése:

5/5

Minden szuper :)

Rendkívül kedves a doki és az egyéb személyzet is, az altatóorvosa legnagyobb izgalom közepette is képes volt megnevettetni, a nővérek nagyon jól kezelték a nyűglődésemet, és gyakorlatilag így 1 évvel a beavatkozás után azt mondhatom, hogy észre sem lehet venni, hogy műtve lettek a melleim. Asszimmetriás, 30 kilós fogyás által meggyötört kutyafülekkel érkeztem, és teljesen testarányos, gyönyörű cicikkel távoztam.

Orvos értkékelése:

5/5

Tökéletesen érzem magam!

Évek óta a Doktor nő páciense vagyok. Precíz, toleráns, felkészült, bármilyen kérdésben őszintén válaszoló orvost ismertem meg benne. Mindig a páciens érdekeit tartja szem előtt. 0,5 ml-nyi ajakfeltöltésen, homlok botoxon és szálbehúzáson is voltam az évek alatt nála. Folyamatos tanulása számomra megnyugtató és örömteli, mindig a kornak megfelelő újdonságokat hozza nekünk, pácienseknek. Én bátran ajánlom! ?

Orvos értkékelése:

5/5

Végre magabiztos vagyok

Körülbelül 12-13 éves korom óta gyűlöltem az orromat, az általános iskolától a középiskoláig bántottak emiatt, sőt még később kollegáktól barátoktól is kaptam gúnyolódást, így tudtam, hogy egyszer meg fogom műttetni.2 és fél évvel ezelőtt rászántam végre magam, és életem legjobb döntése volt. Mikor először elkezdtem az interneten olvasni a plasztikával kapcsolatban, akkor találtam rá a Doktor Úrra, és rögtön szimpatikus lett, amit a konzultáció csak megerősített.A műtéttel nagyon elégedett vagyok, végre magabiztosan érzem magam mások között, és jó érzéssel nézek tükörbe!

Orvos értkékelése:

5/5

Számomra nem volt akkora fájdalom. Másfél hét múlva már dolgoztam.

A Doktor Úrral mind emberileg, mind szakmailag teljesen elégedett vagyok. Örülök, hogy mellette döntöttem. Nekem a végeredmény nagyon tetszik, és mindenről felvilágosítást kaptam.

Orvos értkékelése:

5/5