Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Bőrterápia a 21. század orvostudományának technológiájával

Bőrterápia a 21. század orvostudományának technológiájával

A kozmetika számunkra egy szenvedély, egy hivatás, melynek orvos-kozmetikai vonala a kezdetektől fogva magával ragadott minket, s ezt az érzést szeretnénk vendégeinknek is átadni.

De mivel is foglalkozunk mi?

Fő irányvonalunk a bőrfiatalítás valamint a problémás bőrök kezelése. 

Kiváló minőségű és orvosi tisztaságú német illetve amerikai kozmetikumokkal dolgozunk, melyek hatóanyagai nemcsak a bőrfiatalításban játszanak fontos szerepet, hanem a legérzékenyebb-, legproblémásabb bőrök helyreállítói, megmentői is, legyen szó gyulladt aknés elváltozásokról, rosaceáról, elpigmentálódott-, hegekkel borított bőrről vagy mélyebb ráncokról, megereszkedett arckontúrról.

Termékeink plasztikai sebészek által lettek kifejlesztve így maximális hatékonysággal dolgozhatunk velük.

Célunk, hogy a leginnovatívabb orvosi tisztaságú hatóanyagoknak köszönhetően beindítsuk a bőr saját önregeneráló folyamatait, ezáltal azonnali, s látványos eredményeket elérve. 

Kezeléseinket azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik nem a hagyományos kozmetikai eljárásokra vágynak, szépülésük ideje alatt szeretnének relaxálni, feltöltődni egy spa hangulatú szalonban.

Kúráink alkalmazhatóak plasztikai beavatkozások elő- és utókezeléseinek egyaránt, felkészítve a bőrt egy-egy nagyobb beavatkozás előtt vagy épp szinten tartásként utána. 

Legkedveltebb kezeléseink

  • Háromszoros világdíj nyertes !QMSMediCosmetics kollagénes fiatalító és tiszta oxigénes feszesítő luxus anti-aging kezelések
  • Érzékeny bőrök megmentője, az orvostudomány és a kozmetika szinergiájára épült Janssen Cosmetics regeneráló kezelések
  • Inspira Med+ klinikai hámlasztások
  • Átalakító-, helyreállító kezelések az Image Skincare desingner peelingjei által
  • Mesofill-R tűs kollagénindukciós terápia
  • Led fényterápia

Kezeléseinket mindig személyre szabottan alakítjuk ki, bőrproblémától-, bőrtípustól függően, ezért azok előtt minden esetben állapot felmérést végzünk. 

Számunkra a legfontosabb, hogy mindig naprakészek legyünk s a legújabb kutatások, tanulmányok alapján végezzük kozmetikai eljárásainkat. 

Szerző: Csizmadia Barbara - SkinTherapy Cosmetic Studio