Végleges szőrtelenítés Stardust Med lézerrel - Plasztika Esztétika

Végleges szőrtelenítés Stardust Med lézerrel: amit tudnod kell róla

Végleges szőrtelenítés Stardust Med lézerrel

Az esztétikai szakemberek által preferált Stardust Med készülék, az ITS Group 3 hullámhosszú dióda lézere, amely most még erősebb, biztonságosabb és hatékonyabb.

 

Amikor felkértek minket, hogy tervezzünk egy ilyen lézert, mi elfogadtuk a kihívást. Sőt még tovább mentünk. Egy összetéveszthetetlenül Made in Italy design-ra tervezett gépbe zártuk a leginnovatívabb technológiát, amely ötvözi a leghatékonyabb lézer-emissziós diódát és az innovatív kettős hűtőrendszert, réz- és arany-makrocsatornákkal.

 

A Stardust Med segítségével az epilációs kezelések soha nem látott eredményeket értek el. Egyetlen diódakötegben egyesítettük a 808nm-es lézer teljesítményt, a 755nm-es Alexandrite teljesítményét és az 1064nm Nd:Yag hatékonyságát. Ily módon a legkomplexebb epilációs kezelésekre vagyunk képesek, példátlan eredményekkel.

Előnyök

Hátrányok

Egy tökéletesen megtervezett és folyamatosan megújuló berendezés, amelynek közvetlen hatása van a testre. Megalkottuk és a munkánk itt még nem ért véget.

Az új Stardust Med a Szelektív Akkumulációs Fototermolízis elvét alkalmazza, amelynek köszönhetően a lézernyaláb energiája csak a szövet azon részét érinti, amelyek felelősek a fény különböző hullámhosszú sugarainak elnyeléséért, figyelembe véve a bőr termikus relaxációs idejét.

A kijelölt szövet elérése után, csak a legfejlettebb berendezések képesek a megfelelő mértékű energia közvetítésére, meghatározott időtartamig. Ily módon a lézersugarakat kizárólag a szőrtüszők nyelik el, amelyek a növekvő hő hatására károsulnak, csökkentve így a csírázó papillával folytatott enzimes cserét, és ezáltal a szőrszál életciklusát.

Gyors használat, hatékonyság és tartósság jellemzi. Az új Stardust Med képes garantálni rövid idő alatt a szőrzet 90%-os csökkenését.

Hatékony, eredményes és innovatív, minden képzeletet felülmúl!

A Stardust Med egyedülálló technológiájának kulcsa egy beágyazott számítógép egy legújabb generációs processzorral, amely rendkívüli precizitással folyamatosan ellenőrzi a kezelés paramétereit és a diódák által kibocsátott lézersugarakat, majd valós időben hozzáigazítja ezeket a speciális igényekhez.

A készülék, a működése során elemzi – másodpercenként milliárdszor – az olyan paramétereket, mint a hőmérséklet, teljesítmény, impulzusidők, és a kezelés során, teljes autonómiában, azonnal megváltoztatja azokat, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Ennek eredménye: a dióda hosszabb élettartama, ezenfelül a pontos és magas színvonalú kezelések biztosítása minden páciens számára.

Forradalmi hűtőrendszer

A nagy teljesítményű dióda lézer nagyon sok hőt termel, így folyamatos hűtést igényel. A Stardust Med készülék belsejében egy nagyon fejlett makrocsatornás hűtési rendszert helyeztünk el (MCC Macro-Channel Cooler) arany- és réz-hőcserélőkkel együtt, amelyek lehetővé teszik a kezelőfej hatékonyságának és időtartamának növelését hőkárosodás vagy teljesítmény csökkenés nélkül.

A dióda nagy hatékonyságú lézerfényt bocsát ki

A Stardust Med készüléket egy innovatív diódával tervezték, amelynek bevonata MPRS (tükör polírozott fényvisszaverő felület), ez felerősíti a lézerfény visszaverődését, növelve így a hatékonyságot és a teljesítményt. A Stardust Med egy rendkívüli készülék, amely számos technológiai innovációt rejt magában, még a legkisebb részleteiben is.

Folyamatos Wi-FI kapcsolat az azonnali segítségért

A Stardust Med Wifi-vel van felszerelve, így lehetséges a folyamatos kapcsolattartás a cég szakembereivel, akik figyelemmel kísérhetik a kezelés paramétereit és távolról segíthetik a készülék működését.

  • Két kezelőfej 30 millió felvételhez, diódaköteg 3 hullámhosszal, amely Made in Germany gyártmányú.
  • Kényelem és Praktikusság: gyors és kényelmes kezelések az 1-10 spot/másodperc impulzusfrekvenciának
    köszönhetően.
  • Csökkentett karbantartási költségek: nincs szükség vízcserére vagy szűrőcserére, dekantáló szűrőrendszerrel és gomba és alga redukciós rendszerrel van felszerelve.
  • Biztos befektetés: egy kiváló berendezés tulajdonosa lesz, amely hosszú távon nyereséget biztosít.
  • A kezelőfejek élettartama hosszabb az innovatív makrocsatorna-hűtésnek köszönhetően, amely elkerüli a termikus sokkhatást.
  • Bőrbiztonság a rendkívül szelektív lézernyalábnak és az 10-300 msec-os impulzusidőnek köszönhetően.
  • Maximális kényelem, amelyet az exkluzív hűtőrendszer biztosít -5 ̊C-ig, mely során zafír érintkezik a bőrfelülettel.
  • Elégedett vendégek! A pozitív szóbeszédnek köszönhetően látni fogja a vendégek és a forgalom növekedését.

Maradt még kérdésed?

Írd meg nekünk, és mi megírjuk Neked a választ!

Írj nekünk!

Előtte-utána fotók

Kezelés: Végleges szőrtelenítés Stardust Med lézerrel

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő előtte-utána fotónk...

Fotók és vélemények

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő értékelésünk...

Klinikák:

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő klinikánk...

Orvosok

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő klinikánk...

Kapcsolat

Tel.: +36 20 333 4444

email: plem@plem.hu

Web: plem.hu