Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Neauvia töltőanyag

 • 0 db előtte-utána fotó
 • 0 db orvosok
 • 0 db klinikák
 • 0 db értékelés
 • 0 Ft átlagár
 • 0 db alternatívák

Az organikus töltőanyag. A Neauvia egy olyan hialuronsavas készítmény, amelyet a megereszkedett bőr kitöltésére használnak, beleértve a mély ráncokat és az nasolabialis redőket, a biostimulációt és a revitalizációt. A Neauvia Organic a jelenleg kapható hialuronsav legtisztább formáját tartalmazza, nevezetesen a Bacillus Subtilis hialuronsavat.

A Bascillus Subtilis hialuronsav előnyei a tisztaság, az előre meghatározott molekulatömeg, a magas HA-koncentráció alkalmazásának lehetősége és a hosszú eltarthatósági idő.

A Neauvia hialuronsavas injekció stabilizálását, úgynevezett térhálósítását a PEG-gel, polietilán-glikollal végzik, amely agy nagy biztonsággal alkalmazható anyag /például a védőoltásokban is található PEG/, míg más töltőanyagok BDDE-t tartalmaznak, amely biztonságossága nem ilyen egyértelműen alátámasztott. Emiatt nevezzük organikus töltőanyagnak a Neauviát.

Előnyök

 • Az eredmény nem végleges, bizonyos idő után felszívódik, tehát ha nem tetszik a hatás, amit a kezelés nyújt, nem kell aggódnod, mert felszívódik a töltőanyag.
 • Nem műtéti beavatkozás.
 • Viszonylag azonnal látható az eredmény.

Hátrányok

 • Az eredmény nem végleges, az elért hatás fenntartásához az kezeléseket ismételni kell.
 • Mint minden hialuronsav, ha túlságosan felszínesen töltik, áttetszhet a bőrön.

Kérdések-válaszok

A kezelés olyan páciensek számára ajánlott, akik az öregedés jeleit szeretnék eltüntetni az arcukon vagy valamelyik testrészükön. Ezen kívül olyan pácienseknek is megoldást jelenthet, akik volumenpótlást szeretnének, hangsúlyosabb vagy kontúrosabb megjelenést szeretnének biztosítani az arcuknak.

Megfelelő alanynak minősül bárki, akinek nincs a beavatkozást kizáró betegsége, például vérzékenység, egyes autoimmun kórképek, pszichiátriai betegségek. Amennyiben dohányzol, előnyös lehet ha a kezelés előtt egy héttel mellőzöd.

A beavatkozás nem tekinthető veszélyesnek. A statisztikák alapján komoly szövődmények nem léptek fel a kezeléseket követően, ha mégis a helytelen injektálási technika következtében történt, aminek a kockázata minimalizálható, ha tapasztalt sebész végzi a kezelést.

A kezelés előtt kerüld a véralvadásgátlók szedését, illetve ha dohányzol célszerű a kezelést megelőző hétre felfüggeszteni a dohányzást. Gyűjts fotókat arról, hogy milyen eredményt szeretnél elérni, és arról is, hogy milyet nem. A konzultáción ezt mutasd meg kezelőorvosodnak, hogy teljesebb képet kapjon arról, mire vágysz.

A beavatkozás kezelő szobában történik. Az orvosoddal megbeszélitek a lehetőségeket illetve minden egyéb fontos információt, amit tudnod kell a beavatkozással illetve a választott töltőanyaggal kapcsolatban.

Az orvosod bejelöli az injekciók helyét, majd lefertőtleniti a területet. Ezután következik az injektálás. Az injekció beadása után az orvosod szét masszírozza a beadott töltőanyagot, ezzel segítve a szétoszlatását.

A beavatkozás abszolút nem jár fájdalommal, a kezelést helyi érzéstelenítés alatt végzik, ezzel csökkentik az injektálással jár kellemetlen érzést.

A kezelést követően bőrpír, duzzanat, véraláfutás alakulhat ki. Ez viszont a legtöbb esetben a kezelés után 1 héttel már teljesen felszívódik és leapad a kezelést követően.

A végleges eredmény akkor fog kialakulni, ha a duzzanat a kezelt területen teljesen elmúlik és leapad. Az eredmény tartósságát befolyásolja a páciens életvitele és anatómiája, de általában a töltőanyagok 6-18 hónap közötti időtartamra számíthatsz.

Az alternatívák meghatározása attól függ, mi a cél. A fiatalosabb külső például szálbehúzással is elérhető, a finom ráncok pedig lézeres kezeléssel is jól orvosolhatóak.

A kevesebb néha több.

Kis mennyiségtől /1-2 ml jól elosztva/ nem lesz “kacsa” ajkunk. Azoknak a sztároknak, akiket “elrettentő” példának szoktak hozni, egyrészt számos beavatkozásuk volt, másrészt a sebészi munka mellett nagy mennyiségű anyag is került az arcukba.

Szilikon vs. Hialuron.

Fontos a szilikont és a hilauronsavat élesen elkülöníteni egymástól. A szilikon nem szívódik fel, képes elvándorolni a szövetek között és deformitásokat okozni. A hialuronsav ezzel szemben kioldható, ha bármely nem kívánt hatás következik be.

Forgalmazó

Termékek, amiket forgalmazunk:

Orvosok, akik használják:

Orvosok, klinikák akik használják forgalmazott termékeinket