Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Exilis bőrfeszesség javító

 • 0 db előtte-utána fotó
 • 0 db orvosok
 • 1 db klinikák
 • 0 db értékelés
 • 0 Ft átlagár
 • 0 db alternatívák

Az Exilis olyan készülék, amely a monopoláris rádiófrekvencia és az ultrahang technológia ötvözetével eredményesen kezel különböző bőrproblémákat nem invazív módon, mint például a ráncokat, a bőrlazaságot, és a megvastagodott zsírszövetet. Ez mindenki számára megoldás lehet tetőtől talpig, BMI-től vagy bőrtípustól függetlenül.

Előnyök

 • Az Exilis olyan makacs zsírterületeket céloz meg, amelyeket rendszeres testmozgással és egészséges táplálkozással nem tudunk csökkenteni.
 • A kezelés általában kényelmes meleg érzés, egyes területeken kicsit kényelmetlen lehet, de sosem jár fájdalommal.
 • Ez egy non invazív kezelés, nincs felépülési idő.
 • Míg más kezelések csak a rádiófrekvenciás energiát /például a Thermage/ vagy az ultrahangenergiát /például az Ultherapy-t/ hasznosítják, az Exilis mindkettőt használja. Ez a kombináció feszesebbé teszi a laza bőrt.

Hátrányok

 • Ha jelentősen megereszkedett vagy laza a bőröd a kezelendő területen, akkor valószínű, hogy az Exilis kezelés nem lesz elég, hogy a bőrt teljesen visszafeszesítse. A páciens elvárásának függvényében, vagyis súlyos esetekben, lehet fontolóra kell venni a műtéti eljárást is.
 • Nem hatékony a narancsbőr kezelésében, bár átmeneti javulást eredményezhet.
 • A látványos végleges hatás elérése a biológiai folyamatok miatt több hétbe is beletelhet.

Kérdések-válaszok

Mindenki számára opció lehet, aki betöltötte legalább a 18. életévét és a következőkkel küzd:

 • nem kívánt ráncok
 • makacs zsírpárnák, amelyek testmozgással nem javíthatók /jelentősebb hízás esetén nem ajánlott a kezelés/
 • enyhe és közepes bőrmegereszkedés

Ami a zsírcsökkentést illeti, a kezelés mindenki számára alkalmazható lehet, aki már közel áll az ideális súlyához, és csak finom testformálást szeretne. A kezelés olyan páciensek számára ajánlott, aki a finom vonalak és ráncok csökkentését szeretné, valamint feszesíteni a bőrét.

Az EXILIS ULTRA 360 ideális mindazok számára, akik a megelőzés miatt választják kezeléseinket, vagy akik drámaibb, nem invazív esztétikai eljárást keresnek, amint észreveszik az öregedés jeleit. Ideális azok számára is, akik megoldást keresnek zsírcsökkentés vagy bőrfeszesítés céljával „makacs” területeiken.

A BTL Exilis Ultra kezelés biztonságos minden korosztály számára, akik a korosodás jeleit mutatják vagy javítani szeretnének problémás területeiken, ahol a testmozgás és a diéta már nem segített. Az eljárásnál nincs BMI vagy bőrszín megkötés.

A készülékbe épített EFC /Eneregy Flow Control/ biztonsági funkció végett nincs kisülés vagy esetleges égés a kezelés során. Kényelmetlen forró hőérzet előfordulhat szakszerűtlen kezelésből fakadóan.

A lehetséges ellenjavallatok korlátozzák a kezelést, ilyen ellenjavallat például: terhesség, valamint a fém vagy elektromos implantátumok, például a pacemaker.

Nagyon kis előkészület szükséges kezeléseinkhez. Fontos, hogy megfelelő folyadékbevitel megtörténjen 2 nappal a kezelés előttől egészen a kezelés napjáig, majd ezt folytatva 2 napig a kezelés után. A kezelés igénybe veszi a szervezetet, nem megfelelő hidratáltság esetén fejfájást tapasztalhatunk, valamint a zsírcsökkentő kezeléseknél nem tudjuk segíteni a biológiai folyamatokat.

A kezelés fekvő pozícióban történik. A kezelő egy egyszerhasználatos földelő tapaszt helyez el a lapockán vagy a fenék területén. Majd ezután a kezelő a kis vagy a nagy applikátor segítségével kezelési területtől függően/ masszírozó technikát alkalmaz.

A kezelés során a kívánt bőrfelszíni hőmérséklet 40-42 celsius, amely a szövetekben 45-46 celsiust jelent. Ezt a hőmérsékletet a teljes kezelés alatt szinten tartja az operator, amihez a hűtő funkció is hozzájárul. A hűtő funkció különböző beállításai lehetővé teszik a felszíni, valamint a mélyebb szövetek kezelését, anélkül, hogy a bőrfelszínen égető érzést tapasztalnánk.

A kezelés átlagosan körülbelül 15-30 percet vesz igénybe, bőrfeszesítés vagy zsírcsökkentés céljával, attól függően, hogy az energiát a szövet melyik részébe irányítjuk. A kezelés fájdalom mentes, valamint érzéstelenítés nem szükséges, viszont a kezelés során bőrpír jelentkezhet, és meleg hőérzet.

A kezelés nem nevezhető fájdalmasnak, nem szükséges hozzá érzéstelenítés sem, érzékeny területeken egyes esetekben enyhe, kellemetlen érzésről számoltak be a páciensek.

Az Exilis kezelést követően nem szükséges szabadságot kivenni, nincs felépülési idő. A hőenergia miatt, bőrpír vagy helyi enyhe duzzanat jelentkezhet, ami rövid időn belül eltűnik, így a kezelés után azonnal vissza lehet térni a megszokott rutinhoz.

Noha nincs szükség speciális utógondozásra, a hidratálás nagyon fontos , hisz növelhetik a kezelés előnyeit. Ebbe beletartozik az elhalt zsírsejtek kihajtásának támogatása a szervezetből.

Már az első Exilis Ultra kezelés után észre lehet venni, hogy a bőr feszesebbé, puhábbá válik. Mivel kollagén indukciót indítunk be, ezért folyamatos javulást tapasztalhatunk az utolsó kezeléstől számítottan még 90 napig. Zsírcsökkentés esetében, mivel ez is egy biológiai folyamat, az utolsó kezeléstől számítottan maximum 90 nap, amíg az elhalt zsírsejtek kiürülnek a szervezetből. A megfelelő folyadék bevitel meg tudja gyorsítani ezt a folyamatot. Az eredmények páciensenként változhatnak.

Az eredmény körülbelül két évig tart. Ez a kezelés nem helyettesíti a fogyást, és nem akadályozza meg a súlygyarapodást. Míg az elpusztított zsírsejtek nem tudnak visszajönni, addig a területen megmaradt zsírsejtek kitágulhatnak, ha valaki hízik. A testsúly fenntartása egészséges étrenddel és rendszeres testmozgással hozzájárul az eredmény meghosszabbításához.

A CoolSculpting zsírfagyasztás elpusztítja a zsírsejteket, és a nyirokrendszer idővel ugyan úgy kihajtja az elhalt zsírsejteket.

Az Emsculpt fókuszált elektromágneses energiát használ az izomösszehúzódások stimulálására, az izomtónus növelésére és a zsírégetésre.

A WarmSculpting SculpSure lézerrel célozza meg a zsírsejteket a hason, a csípőn, a háton, a combon és az áll alatt.

Az UltraShape ultrahang energiát használ a zsírsejtek elpusztítására.

A Kybella injekciók kis zsírpárnákat kezelnek, különösen az áll alatt.

Ha drámaibb eredményt szeretnél elérni, és a felépülési idő nem akadály, akkor javasoljuk, hogy konzultálj egy plasztikai sebésszel műtéti eljárásokról.

Egy kezeléssel elérjük a kívánt eredményt.

Szükséges a teljes csomag igénybevétele a kívánt eredmény eléréséhez

Hosszú időbe telik, amíg eredményt látunk.

Már az első kezelés után észlelhető javulás a kezelt területen

Sok alkalomból áll egy kezeléscsomag.

Általánosan 4 alkalmas protokollt ajánlanak

Nem fontos megfelelő mennyiségű folyadékbevitel.

Kiemelten fontos a kezelés előtt 2 nappal, a kezelés napján, és a kezelés után 2 nappal hidratáltnak lenni.

Forgalmazó

Termékek, amiket forgalmazunk:

Orvosok, akik használják:

Orvosok, klinikák akik használják forgalmazott termékeinket