Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

EMsculpt elektromágneses izomépítés

 • 1 db előtte-utána fotó
 • 4 db orvosok
 • 3 db klinikák
 • 0 db értékelés
 • 0 Ft átlagár
 • 0 db alternatívák

Az Emsculpt amerikai FDA és európai orvosi CE engedéllyel rendelkező testformáló eljárás, amely izmot épít és zsírt éget. A magas intenzitású fókuszált elektromágneses energia /HIFEM/, olyan mélyizom összehúzódásokat képes generálni, amelyek szupramaximális izom összehúzódások során több izomrostot tudnak aktiválni, mint amelyet normál testmozgással lehet elérni.

Ez a nem invazív eljárás képes feszesíteni, tonizálni és erősíteni a has és a fenék összes izomcsoportját, valamint kisebb területek esetében, mint például a felkar, és a vádli. A kezelés javítja az izomtónust, növeli az izomtömeget, csökkenti a zsírszövetet és a kezelt terület kerületét.

Klinikai kutatások alátámasztják, hogy a kezelés sorozattal az alábbi eredményt lehet elérni átlagosan: 19%-os zsírszövet csökkenés, 16%-os izomtömeg növelés, 11%-al csökken a szétnyílt hasizom /diastasis rectus/, 4 cm-es kerületbeni csökkenés a derék területén, az zsíranyagcsere ötszörös növekedése /az apoptotikus index 19%-ról 92%-ra nőtt a kezelés után/, a fenék kezelések látványos fenékemelő hatása a páciensek 80%-nál, a páciensek 96%-a elégedettsége.

Az optimális eredmény elérése érdekében 4 kezelés szükséges, 2-5 nap szünettel a kezelések között, de ajánlottan két hét javasolt a 4 alkalmas kezelési csomagra.

Az eljárás csökkenti a szétnyílt hasizmot, amely a terhesség során alakulhat ki, és amely sok esetben hozzájárul a has előre eséséhez. Ez az egyetlen eljárás, amely képes nem műtéti úton javítani ezt az állapotot. /Általában az orvosok műtéti eljárást javasolnak azoknak a pacienseknek, akiknél a szétnyílt hasizom súlyos, de jó opció azok számára, akik el szeretnék kerülni a műtétet./

Az Emsculpt kombinálható Emsella kezeléssel, ahol a teljes „core” hasizmot kezelik a medencefenék izmaival együtt. Ez a kombináció erősíti a core hasizmot, egyensúlyban a medencefenék izmaival, így a kezeléskombináció csökkenti az esetleges inkontinenciát, megőrzi az intim egészséget és javítja a derékfájdalmat.

Előnyök

 • A kezelés nem invazív, műtétmentes, érzéstelenítés és felépülési idő nélkül történik.
 • A kezelés kombinált előnye, hogy egyszerre épít izmot és éget zsírt.
 • A kezelés során a zsírsejtek elhalnak, így a zsírszövetcsökkenés végleges.
 • Az Emsculpt jó lehetőségként szolgálhat azok számára, akiknek nincs sok zsírfeleslegük, valamint akik elsősorban tónusosabb alakra vágynak és erősebb izmokra.
 • Mindössze négy kezelés már látható eredményt hozhat.
 • Páciensek, akik világszerte próbálták az Emsculptot, egyhangúan tapasztalták hosszútávon a zsírszövet csökkenését, valamint az izomtónus látványos növekedését, amivel az edzésük során nagyobb teljesítményt értek el.
 • A kezelés hozzásegít az egészségesebb testtartáshoz.
 • Zsírleszívás után kiemelkedően hatásos utókezelési opció.

Hátrányok

 • Azok a páciensek, akiknek nagyobb mértékben kellene fogyniuk, nem fognak drasztikus változást látni, mert a vastagabb zsírréteg gátként működhet a mágneses tekercs és az izmok között, csökkentve az izomösszehúzódások erejét a kezelés során. Ezeknek a pácienseknek azt ajánljuk, hogy először csökkentsék a zsírszövetet más eljárások alkalmazásával, majd ez után vegyék igénybe Emsculpt kezeléseket.
 • Miközben a kezelés csökkenti a felesleges zsírszövetet, ez a kezelés nem testtömeg csökkentő eljárás. Pozitív eredmény esetében is valószínű, hogy nem fog változást látni testsúlyában, amit tanulmányok is alátámasztanak.
 • A személyre szabott kezelési terv előre láthatólag több alkalomból fog állni. 4 kezelés ajánlott két hét alatt a legoptimálisabb eredmény elérése érdekében.
 • A kezelés nem helyettesíti az egészséges életmódot és a rendszeres testmozgást.

Kérdések-válaszok

Az ideális jelölt valójában mindenki, aki erősebb izmra, core hasizmra, feszesebb alakra vágyik, és egyben zsírt is szeretne égetni.

Mindenki, aki egészséges, valamint nincs fém implantátuma, szívproblémája vagy egyéb súlyos betegsége. Valamint azok a páciensek a legoptimálisabbak a kezelésre, aki nem rendelkeznek magas BMI-vel.

Az Emsculpt egy nem invazív kezelés, így nagyon biztonságos eljárás, csekély kockázattal mellékhatások szempontjából. A leggyakoribb enyhe mellékhatás az izomfájdalom érzése, hasonló ahhoz az érzéshez, amelyet egy erőteljes edzés után érzünk. Az Emsculpt 2018 közepe óta van jelen a piacon, ezalatt nem jelentettek semmilyen típusú más mellékhatást, vagy szövődményt.

Az eljárás viszonylag még mindig újnak minősül, mivel 2018 közepén került először piacra, így hosszú távú hatásairól még nem tudunk sokat – beleértve azt is, hogy a magas intenzitású elektromágneses energia idővel miként befolyásolja szervezetünket.

Azt azonban fontos tudni, hogy nem szabad ezt a kezelést alkalmazni, ha fennál: terhesség, pacemaker vagy más beültetett elektronikus eszköz, szívprobléma, görcsrohamok vagy más olyan betegség, amely veszélyessé teheti az eszköz elektromágneses terét a számodra.

Kerüld az Emsculpt kezelést, ha bármilyen típusú fém, például réz spirál vagy csípőimplantátumod van a kezelési zóna közelében. Az Emsculpt nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiája felmelegítheti vagy elmozdíthatja a fémet.

Az Emsculpt fájdalommentes, a kezelés olyan érzést kelt, mintha egy jót edzettél volna. Ebből kifolyólag tanácsoljuk, hogy minden egyes kezelésre úgy készülj fel, mint egy intenzív edzésre. Ne egyél nagy mennyiségű ételt közvetlenül a kezelés előtt.

Fontos, hogy elkezd hidratálni szervezetedet már 2-4 nappal a kezelés előtt, valamint a kezelés után is, hiszen ez a folyamat erősen igénybe veszi a szervezetet. Valamint azt is tartsd szem előtt, hogy a kezelések során egy biológiai folyamat is végbemegy, ahol az elhalt zsírsejtek távoznak a szervezetből, és a sok folyadék fogyasztása ezt a folyamatot is támogatja.

A páciensnek fekvő helyzetben kell lennie, és az applikátorokat a célzott kezelési területre rögzítik. A kezelés 30 percig tart nagyobb területek esetén, 20 percig kisebb területeken.

Ha ez az első Emsculpt kezelésed, akkor orvosod a legalacsonyabb fokozaton indítja el a készüléket. Amint nagy intenzitású elektromágneses energiát kapcsolatba lép a célizmokkal, erőteljes izomösszehúzódást fogsz érezni. Az érzés egy kicsit furcsa, de sosem fájdalmas. Olyan, mintha egy intenzív edzés közepette lennél, bár a tested valójában semmit sem csinál.

Egy 30 perces Emsculpt eljárás csaknem 20.000 izomösszehúzódást eredményez.

A relaxációs idő nélküli ismételt izomösszehúzódás olyan mértékben terheli meg az izmokat, amelyek sejtszinten gyors változást váltanak ki, így növelve az izom méretét és erejét.

Annak érdekében, hogy a szervezet energiát szolgáltasson egy ilyen mértékű izomösszehúzódáshoz, a szomszédos zsírsejtek lebomlanak az úgynevezett lipolízis során. A károsodott zsírsejtek végül elpusztulnak, és a szervezet egy természetes folyamat során kiüríti ezeket az elhalt zsírsejteket az elkövetkező hetekben. Az intenzív izommunka és a zsírsejtek pusztulásának együttes eredménye az erősebb, tónusosabb izom.

Az utolsó kezelés után sem áll le ez a folyamat: izmai tovább növekednek, és a zsírszövet körülbelül négy hónapig tovább csökken az utolsó eljárás befejezése után.

A kezelés sosem fájdalmas, inkább furcsa és idegen érzés, hiszen a generált izomösszehúzódások nem önkéntes izomösszehúzódások. Miután megbarátkozunk az érzéssel, utána sokkal kényelmesebb a kezelés.

Nincs felépülési idő, így a kezelés után azonnal vissza térhetsz a mindennapi teendőidhez. Néha kis izomláz felléphet, többnyire a kezelést követő 2. napon.

Az Emsculpt gyártója, a BTL által végzett klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az eredeti Emsculpt készülékkel csökken a zsírszövet és a derék kerülete, valamint nő az izomtömeg.

Egy plasztikai sebész által vezetett kutatás azt mutatta, hogy az izomtömeg körülbelül 16%-kal nőtt, míg a zsír csaknem 19%-kal csökkent négy kezelés után.

A kutatásban olyan páciensek vettek részt, akik eredetileg nem voltak elégedettek a fenekük formájával. Négy Emsculpt kezelés után 85%-os elégedettséget jelentettek, kiemelve, hogy a fenekük kerekebb, feszesebb és izmosabb lett.

Egy tanulmány azt is megállapította, hogy négy kezelés után átlagosan 3,29 centiméterrel csökkentet a páciensek derék kerülete. Három hónappal később ez a szám még tovább csökkent: összesen átlagosan 4,37 cm-rel.

Az Emsculpt kezelés után azonnal érezni kezded az eljárás hatását. Ezek apró változások lesznek, például a testtartás javulása az edzés közbeni fáradtság csökkenése és nagyobb teherbírás. A legtöbb páciens a kezelés után három hónappal veszi észre a leglátványosabb eredményeket. Klinikai vizsgálatok is kimutatták, hogy az eredmények akár hat hónapig is folyamatosan javulhatnak.

Az elért eredmények mindaddig fennmaradnak, amíg a páciens rendszeres testmozgással és fél évente megismétlődő kezelésekkel fenntartja ezeket. Az utolsó kezelés után az elkövetkezendő négy hónapban további zsírszövetcsökkenést és izomtömeg növelés tapasztalható.

Csakúgy, mint sportoláskor, ha abbahagyod az edzést az eredményeid sem maradnak fenn. Ezért mindenképp ajánlatos egy aktív, egészséges életmód fenntartása.

Számos különböző kezelés áll rendelkezésre a zsír csökkentésére fagyasztással, hő vagy ultrahang segítségével. Mivel az Emsculpt az egyetlen, amely csökkenti a zsírt és egyben növeli az izmokat, így kombinálni lehet más zsírcsökkentő kezelések kiegészítéseként, mint például a zsírleszívás vagy CoolSculpting.

Az otthoni izomépítő eszközök, mint például a Flex öv, az Emsculpt-nál jóval alacsonyabb energiaszinten működik az elektromágneses energia, lényegesen kevesebb és gyengébb összehúzódásokat generál. Gondoljuk itt 30 percenként 150 összehúzódásra, szemben a 20.000 mélyizom összehúzódással. Nem lehet összehasonlítani ezeket az eszközöket az Emsculpt-al.

Az Emsculpt kezelés az alábbi területeken alkalmazható: has, fenék, kar és vádli.

A narancsbőr problémát nem oldja meg a kezelés, erre az Emtone-t ajánljuk.

Nem feszesít a kezelés, de a természetes visszahúzódás során egy bizonyos mértékű feszesítés is végbemegy.

E két kezelés eredménye meglehetősen különbözik egymástól, és nehéz összehasonlítani őket. A zsírfagyasztó eljárások a makacs zsírok megcélzására szolgál, az Emsculpt pedig az izmok felépítésére és tonizálására szolgál zsírcsökkentéssel egybekötve.

Helyettesíti a rendszeres testmozgást és az egészséges életmódot.

Mindig ajánlott az egészséges táplálkozás és a testmozgás

Csak zsugorítja a zsírsejteket.

A zsírsejtek végleg elhalnak a folyamat során

Fájdalmas.

Nem invazív, műtétmentes kezelés, vágás nélkül, ebből kifolyólag inkább furcsa, idegen érzés és kellemetlen, de sose fájdalmas.

Semmiféle utógondozás nem szükséges.

Mivel alakformáló kezelésről beszélünk, ezért fontos, hogy tisztába legyünk vele, hogy ha meg szeretnék tartani és meghosszabbítani az elért eredményt, akkor ajánlatos egy egészséges, aktív életforma betartása.

Bárki igénybe veheti a kezelést.

Nem ideális kezelés mindenki számára,18 év alatt a kezelés nem ajánlott, vagy bármely súlyos betegség fennállása esetében. Konzultáljon a kezelő orvosával kórtörténetéről a kezelés előtt.

Csak bizonyos számú kezelés alkalmazható.

Nincs maximum kezelési alkalom meghatározva, de bizonyított, hogy az első 4 kezelés során lehet a legdrasztikusabb eredményt elérni.

Csak nőknek ajánlott.

Ugyan úgy férfiak is alkalmazhatják bármely kezelési területen, ugyan olyan eredményességgel.

Forgalmazó

Termékek, amiket forgalmazunk:

Orvosok, akik használják:

Orvosok, klinikák akik használják forgalmazott termékeinket