Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Azonnali, tartós megoldás a feszes arcbőrért. Mindezt kockázatmentesen!

Azonnali, tartós megoldás a feszes arcbőrért. Mindezt kockázatmentesen!

Létezik egy kockázatmentes, azonnal látható eredménnyel járó megoldás annak érdekében, hogy arcbőröd tartósan, akár több mint egy évig is feszes maradjon! Szeretnéd tudni mi ez? A szálbehúzás.

Hogyan működik?

Az arcbőr alá tű vagy kanül segítségével - bármiféle bemetszés nélkül - behúznak egy vékony szálat, amely nem allergén és orvosilag biztonságos anyagból készül. És hogy mit eredményez? Amellett, hogy a szálak fizikailag megemelik, és kifeszítik  bőrt, hosszú távon serkentik a bőr kollagéntermelését, így biztosan feszesebb és friss marad az arcbőröd.

A szálbehúzás egy műtét nélküli, kis fájdalommal járó beavatkozás, amely nagyon rövid időt vesz igénybe, csupán 30-120 percet, és minimális kockázattal jár!

A beavatkozás helyén ugyan kialakulhat duzzanat vagy véraláfutás, azonban ez néhány nap leforgása alatt eltűnik, addig pedig sminkel egyszerűen eltakarhatod.

A behúzott szálaknak többféle verziója került forgalomba. Létezik sima, csavart vagy apró fogakat tartalmazó szálak is, amelyek segítségével a szál belekapaszkodik a bőrbe, így kifeszíti a már megnyúlt bőrt.

Milyen előnyök szólnak mellette?

Nincs fájdalom, ugyanis helyi érzéstelenítéssel végzik, nincsenek műtéti sebek és hegek, ÉS az eredmény azonnal látható, hiszen a behúzott szál emelő- és feszesítő hatása azonnal aktiválódik! A kollagéntermelődés lassabban és fokozatosabban indul be a kezelt területen, azonban pár hónap elteltével ezt az előnyét is élvezheted a szálbehúzásnak.

És mi történik ezután?

A szálak visszahúzzák a bőrt a eredeti állapotukba, majd szép lassan feloldódnak, és serkentik a kollagén termelődését. Mivel a szálak teljes bőr és- szövet barátak, ezért semmilyen allergiás reakciót nem váltanak ki.  A beavatkozás eredményében körülbelül egy-másfél évig gyönyörködhetsz. Ez idő elteltével a kezelést természetesen megismételheted.