Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Az állfeltöltés trendi, de vajon megadja álmaid állkapocs vonalát?

Az állfeltöltés trendi, de vajon megadja álmaid állkapocs vonalát?

Az állfeltöltés egyáltalán nem hangzik olyan izgalmasan, mint az ajkak vagy az arc feltöltése, de esztétikai orvosok szerint egyre többen választják ezt az arcformázási módot. Vajon miért örvend egyre nagyobb népszerűségnek ez az egyszerű beavatkozás?

Portálunkon érthető és részletes leírásokat találhatsz, ezen kívül a szépséghírek legújabb trendjeiről értesülhetsz.

A válasz a kérdésre: ez a legegyszerűbb módja az arc kontúrozásának. Az áll formájának optimalizálása segít meghatározni az arc alsó harmadát, ha pedig az arcot és az állat/állkapcsot kombinálva injektálják, akkor megteremtheti a kedvelt szív alakú arcformát.

Ahogy azt jól tudjuk mindannyian, a közösségi médiának sok köze van a trendek kialakulásához, és ez nincs is másképp az injektálható töltőanyagokkal és az állfeltöltéssel kapcsolatban sem.

Minden a szelfiről szól. A legjobb szelfik akkor készülnek, ha az álladat a kamera felé billented. Ez a póz segít a fénynek visszaverődni az arcod bizonyos pontjain, miközben megnyújtja a nyakadat, és kiemeli az állkapocs vonalát.

Az áll az arc egyik központi eleme. Ha ez a rész nincs arányban az arc többi elemével, akkor egyszerűen nem lesz karakteres az arc. Esztétikai szempontból egy kis áll hangsúlyosabbá teheti az orrot és gyengítheti az állkapocs vonalát, míg egy nagyobb áll miatt mérgesnek tűnhet az arc.

Ha változtatni szeretnél arcod formáján, mindenképp keress egy szakértőt, aki amellett, hogy meghallgatja és megválaszolja kérdéseidet, és figyelembe veszi elvárásaidat, céljaidat, odafigyel az arc arányaira, és megosztja veled a lehetséges komplikációkat is.

Kapcsolódó: Kezdőknek: Botulinum toxin vs. dermális töltőanyagok

Problémamegoldás 18-99+ éves korig

Bárki, aki jobb profilra vágyik elgondolkodik az állfeltöltésen. Így az állfeltöltés egyszerű megoldást nyújt azon fiatalok számára, akik változtatni szeretnének arcuk formáján, megjelenésén.

Másrészről segít felvenni a harcot az öregedés ellen. Az életkor előrehaladtával mindannyian elveszítünk egy kis mennyiségű arczsírt, és máris észrevesszük a ráncokat és a megereszkedett bőrt a nyakon. Erre a problémára is megoldást nyújthat az állfeltöltés. Na de hogyan?

Képzelj el egy cirkuszi sátrat, ami összedőlt. Ha az összedőlt sátor középső tartó oszlopát visszahelyezik, a sátor máris kisimul. Ugyanez történik az arcoddal.

Ha az áll alsó részébe töltőanyagot injektálnak, az máris megnyújtja és kiemeli az állkapocs formáját. Áll és állkapocs csont definiálásával nem csak az arcunk lesz karakteresebb, de a toka is kevésbé lesz látható, ami fiatalosabb kinézetet eredményez.

Mint minden kezelésnél, itt is érdemes megnézni a kezelés összes funkcióját, definiálni a számodra elérni kívánt végcélt. Fontos, hogy ne kezeld külön az álladat, hiszen bármilyen kezelést is végeznek az arcodon, a területeknek összefüggésben kell állniuk egymással.

Egyszerű kezelés, látványos eredmény

A kezelés rendkívül gyors! A kezelés során a dermális töltőanyagot közvetlenül az állba injektálják. Az egyes injekciók elhelyezése és a használt mennyiség függ az arc formájától és az elérni kívánt eredménytől. Az állcsúcsba általában 1-2 ml töltőanyag kerül beinjektálásra. Teljes állkapocscsont definiálása esetében 3-5 ml-nyi töltőanyagra lehet számítani egy kezelés során.

Minden ilyen kezelés attól függően eltérő lesz, hogy milyen új kontúrt és alakot szeretnél elérni. Az, hogy a kezelés fájdalmas lesz-e számodra, az nagyban függ a fájdalomküszöbödtől is.

Egyesek számára fájdalmas lehet az állfeltöltés, míg mások számára csupán csak kellemetlen lesz. Menstruáció alatt nem javasoljuk a kezelést, mivel a fájdalomérzékenység ekkor nagyobb lehet.

Ha a töltőanyagot mélyre, a csont közelébe helyezik be, akkor zsibbasztó krémet vagy hagyományos fogászati érzéstelenítést használhatnak a kényelem biztosítása érdekében.

További és bővebb információkért böngéssz a beavatkozások között, és válaszd ki az orvosodat!

Ha tetszett a cikkünk, kövess minket Facebookon és Instagramon további tartalmakért!