Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Akarjuk, hisz nekünk is jár! A tökéletes mell már nem csupán vágyálom

Akarjuk, hisz nekünk is jár! A tökéletes mell már nem csupán vágyálom

Millió félék vagyunk és mindannyian csodaszépek! Igen, jól olvastad, mindannyian csodaszépek, még ha most épp nem is érzed úgy, vagy azt gondolod magadban, a tükör reggel mást mutatott, és az nem hazudik! És igen, lehet, hogy mást mutatott, de Te akkor is egyszeri vagy és megismételhetetlen a magad nemében, ami pedig nem tetszik magadon, azon -  szinte száz százalékos biztonsággal állíthatom - lehet változtatni!  És hogy mi az ami leggyakrabban önkritikánk célpontja? Te is tudod! Ez nem más mint anyaságunk és nőiességünk szimbóluma, a mellünk!

Sokan sokfélék vagyunk. E területen meg aztán pláne. Mindenki más-más formával és volumennel megáldott. Serdülő lányként javarészt e testrészed méretéért, míg később, megszülve esetleg első gyermeked, vagy épp a másodikat, már formája miatt aggódhatsz! Jellemzően szeretnél nagyobbat, kerekebbet, szebbet vagy épp kisebbet, feszesebbet! 

Minden megoldható!  Mondom ezt úgy neked, hogy tudom a kiindulási alapunk eltérő!

No de akkor kezdjük is itt! Nézzük meg, milyen mell típusok léteznek, melyik vagy / lehetsz te, és ezután merüljünk el picit, a talán többünket érintő mellnagyobbító témakörben.

Mell formák 

Mint ahogy írtam is, e tekintetben a végtelenhez konvergáló variációk létezik, azonban itt most én leszűkíteném ezt a kör, és az orvostudomány által is definiált 6 csoportot szeretném bemutatni neked. Nézzük meg közösen, te melyikbe tartozol!

Ideális mell

Most megjelent a fejedben egy forma igaz? Hogy mit értek ezalatt? Amikor pozícióját, teltségét, formáját és arányait tekintve a legoptimálisabb képet kapjuk. Az a természetes típus, amit mindenki szeretne.

Csüngő mell

Azt a formát képzeld el ehhez - és hát látod is - ahol a mellbimbó felett egy enyhe ívet tapasztalhatsz, amely gyönyörűen követi a mellkas vonalát. Nem, ez még nem a “lógó” mell, hisz itt a mellbimbó céltudatosan előre néz :) , nem pedig lefelé.

Megereszkedett mell

Mint ahogy fentebb mondtam is neked, ide soroljuk azokat az eseteket, amikor a mellbimbó lefelé néz. Mondhatni szomorkás. :) Ami érthető, hisz az ilyen jelleg sok esetben terhesség, gyermekszülés után, valamint az életkor előrehaladtával alakul ki. Ezt a kategóriát egyébként még tovább is bonthatjuk hisz létezik belőle pici és nagy térfogatú. A probléma simán orvosolható felvarrással és / vagy implantátummal.

Kis mell

Sokunk indikációja a váltásra, és így a mellműtétek jelentős hányadát adó kategória. Főként sajnos genetikára visszavezethető. Viszont hihetetlen könnyedén korrigálható implantátummal vagy épp hialuronos töltéssel, de ezekről majd pár sorral lentebb olvashatsz!

Csőmell

Alaki jelző. Mint ahogy a képen is láthatod. Sokak életét megkeserítő, azonban rendszerint zökkenőmentesen, egy csepp alakú implantátummal, vagy mell korrekciós műtéttel szépen helyrehozható.

Tyúkmell

Ez már picit speciálisabb eset, és azt a mellkas deformitást takarja, melynek lényege, hogy a szegycsont középső illetve alsó része és a hozzá csatlakozó bordaporcok a mellüreg felé kerülnek, ezáltal a mellkas alakja felülről lefelé, tölcsérré szűkül. Reméljük a te esetedben nem erről beszélünk! De ha mégis: optikailag implantátum behelyezésével ez is korrigálható! No de hogyan is?

Jöjjenek itt tehát a mellnagyobbító műtétek fajtái, lehetőségei! Nézzük te mit választanál? 

Mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel

Kicsit nagyobb, korrigáltabb formát szeretnél? Sőt egy icipici felesleged is van, melytől nagyon szívesen megszabadulnál? Akkor ezt a beavatkozást neked találták ki, hisz a saját testzsírod hívják segítségül! 

A műtét során először leszívják adott területekről a felesleges zsírt, majd mellszövetedbe injektálják! Ennyire egyszerű az egész! És amellett, hogy egyszerű még számtalan más előnnyel is bír. Olyanokkal mint a heg nélküliség, gyorsabb gyógyulási idő, természetes hatás! Jól hangzik igaz? Szeretnéd ezt és így, de jó lenne még több információ? Erre lesz később egy ötletem! 

Mellnagyobbítás implantátum behelyezésével

Egyszerűen nagyobbat szeretnél! Mint fentebb a formáknál olvashattad is, bizonyos esetekben ez a megoldás nyújt lehetőséget neked arra, életed legszexibb formáját hozd. A műtéti beavatkozás alkalmával meghatározott helyre szilikon implantátumot helyeznek be, melyek közül nem csupán formájuk, de felszínük szerint is választhatsz testedhez, lelkedhez illőt. Léteznek kerek, valamint csepp formájú implantátumok, azaz inkább természetesebb vagy vagányabb szexi külsőt adók, de itt nem áll meg a menet, hisz felszínét tekintve is megkülönböztethetünk érdes vagy sima felületűt! Ha fentebb nem is, itt most azonban fékezzünk! Gondolom millió kérdés jelent meg a fejedben és bár épp információt kapsz, még többet szeretnél. 

Van egy tippem! Készültem neked!

Nézd meg megkérdeztük videónkat, melyet ebben a témakörben, kimondottan neked készítettük! Egy interjút ajánlok, melyben Dr. Pap Péter a legapróbb részletekre is kitér és reméljük segít ezzel az információ halmazzal neked, majd ha odakerülsz, hogy megműtteted magad! 

No de azért ne hagyd még itt abba az olvasást, hisz vannak még híreim…

2019 óta a fentebb említett kategóriákon túl megjelent egy úgynevezett könnyített implantátum is, amely azt gondolom egy perc alatt oszlatja el azon aggodalmad, mi van ha idővel a nagyméretű behelyezett implantátumú egyébként csodálatos melled lógni kezd. Hisz a gravitáció ellenünk dolgozik. No már ez sem probléma. A tudomány ezen területen extra tempóban fejlődik!

Viszont te most mégis szomorú vagy, hisz te nem találtad meg az általad ideálisnak tartott mellnagyobbító eljárást?

Pici a melled? Nincs súlyfelesleged? Nem szeretnél implantátumot? Nyugi!

Van még egy kis információ a tarsolyomban! Nézd! 

Mellnagyobbítás hialuronsavval

Jó hír! Műtét nélküli beavatkozás, és neked találták ki, ha pici a melled, ódzkodsz az idegen, nem testazonos anyagoktól, és valami olyat szeretnél, ami látszik is meg nem is. Ami abszolút hozza a természetes formát és hát - hogy a hálószobát se hagyjuk ki - a természetes tapintást.

Ezen eljárás keretén belül, hialuronsavat injektálnak melledbe térfogatpótló célzattal. Melled pedig ezt követően 150-200 köbcentivel is kerekdedebb lehet, dekoltázsod pedig vonzó. Talán egy hátránya van ennek. Az pedig az, hogy idővel ez a kívülről bevitt anyag felszívódik, így tested ismétlésért kiált de ha a lelked ezt vágyja, látod ilyenre is van lehetőség! 

Remélem látod, a gyönyörű mell már nem csupán vágyálom, hisz könnyen elérhető, megalkotható! Akard! Akard amennyiben reggel a tükörbe nézve lelkednek szüksége van rá, a mellnagyobbító műtétet, ami neked is jár!

Kiemelt kép: Photo by Dainis Graveris on Unsplash