Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

5+1 előny, ami a hialuronsavas ajakfeltöltés mellett szól

5+1 előny, ami a hialuronsavas ajakfeltöltés mellett szól

1. Nem tart örökké

A szájfeltöltés az átmeneti eredménnyel járó beavatkozások közé sorolható, amire negatívumként is tekinthetnél, de nézd másik szemszögből! Abban az esetben, ha nem vagy elégedett a kapott eredménnyel, vagy pár évvel később már megváltozik az ízlésed, az utolsó töltés után néhány hónappal felszívódik az ajakból a töltőanyag. Ha pedig hialuronsav bázisú töltőanyagot kaptál, és szeretnéd azonnal eltávolítani, akkor ezt hialuronidázzal megteheti az orvosod.

2. Azonnal látható lesz a változás

A kezelés után azonnal láthatod majd az eredményt. Ilyenkor még ugyan duzzadás jelentkezik mellékhatásként, de 3-4 nap elteltével már látod a változás szép részét,  a végleges eredményt 2 hét múlva láthatod a tükörbe!

3. Minden igény megvalósítható

Nagyon sok féle ajak forma létezik és mindenkinek más tetszik. A hialuronsavas ajakfeltöltéssel nem csak növelheted az ajkaid méretét, hanem megváltoztathatod a formáját, koreában és oroszországban extrém példák is vannak mint például a hullámos vagy cikcakkos ajkak.

Normál esztétikai irányelveknél maradva, kérheted azt is, hogy a kupidővonalad legyen ívesebb vagy az ajkaid vonala kontúrosabb.

4. Tökéletes megoldás az arc szimmetriájának korrigálására

Ha túl vékonyak ajkaid, esetleg az egyik teltebb, mint a másik, vagy akár ajkaid jobb és bal oldala nem egyforma, akkor esztétikai szempontból az arcod szimmetrikusabbá tehető ajakfeltöltéssel.

5. Gyors és fájdalommentes a beavatkozás

Minden szájfeltöltés helyi érzéstelenítéssel történik, ezért a kezelés nem fog fájdalmat okozni neked, utána nem kell bent maradnod a kórházban, és még csak szabadságot sem kell kivegyél a beavatkozás miatt.

+1 Bármikor tovább növelheted ajkaid méretét

Amennyiben ajakfeltöltésről van szó, és nem az ajakimplantátumot választod ajkaid megnagyobbítására, akkor az fokozatosan végezhető, így, ha látványosabb eredményt szeretnél elérni, az néhány alkalom alatt megvalósítható. Mi a mértékletességre intjük a pácienseket és minden esetbe azt javasoljuk hogy ne egyszerre akarjanak több ml-t az ajkukba töltetni hanem szépen fokozatosan növeljék az ajkaik méretét.

Kiemelt kép: Engin Akyurt fotója a Pexels oldaláról