Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

4 dolog, amit eddig nem tudtál a hüvelyfiatalításról

4 dolog, amit eddig nem tudtál a hüvelyfiatalításról

Mostanra biztosan sokan hallottatok a nők körében az egyre népszerűbbé váló hüvelyfiatalító eljárásról. Azok számára viszont, akik még nem hallottak róla, íme néhány általános információ: ez egy 1-2 órás beavatkozás, amely magában foglalja a hüvely belső és külső izomzatának és struktúrájának feszesítését, fokozva a hüvely izomtónusát, erejét és kontrollját.

A hüvelyfiatalítás a hüvely ellazulását javítja, amely a szülés és az öregedés következtében alakul ki

Lássuk a 4 dolgot, amit eddig nem tudhattál:

Ez nem csak a jobb nemi életről szól.

Sok oka van annak, hogy a nők a hüvelyfiatalítást választják, és gyakran nem a hálószobai élet javítása a cél.

További érvek a hüvely méretéhez, formájához kapcsolódnak, amik kényelmetlenséget vagy funkcionális problémákat okoz, mint például:

  • tampon felhelyezése
  • a hüvelyt körülvevő látható szövet eldeformálódása
  • a bélmozgással kapcsolatok problémák
  • a jógaórán, gyaloglás vagy egyéb könnyű tevékenység során tapasztalt “pattanó” hang
  • Kapcsolódó: Miért izgatja a nőket a szeméremajak plasztika?
Valóban javulni fog a nemi életed.

Mivel a hüvelyfiatalítás összehúzza a hüvelyi csatornát, a súrlódás fokozódik a közösülés során, ezáltal több ingerléssel jár szex közben. Tanulmányok bizonyítják, hogy a hüvelyfiatalításon átesett páciensek 85%-a pozitív változást tapasztalt a nemi életében a műtét után. Nem csak a hüvely szerkezet javítja a páciensek szexuális életét, hanem az esztétikai megjelenés javulása fokozza az önbizalmukat, ami pedig fokozza a libidót is. 

Szakembernek kell elvégeznie a beavatkozást.

A hüvelyfiatalító műtétet ideális esetben egy tapasztalattal rendelkező hüvely sebészetre szakosodott orvos végzi. Fontos, hogy az orvosod alaposan ismerje az emberi test változatos anatómiáját, a páciens preferenciáit és a legújabb műtéti trendeket és eljárásokat, hogy esztétikailag és funkcionálisan is optimális eredményt kaphass.

Ez egy tartós befektetés.

Hacsak nem következik be újabb hüvelyi szülés, a páciensek a műtét eredményét általában életük végéig élvezik. Normális, hogy az életkor előrehaladtával a test minden része veszít feszességéből, ezért fontos tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy a hüvely területe soha nem térhet vissza a műtét előtt tapasztalt relaxációs fokig. 

Kapcsolódó: Idővel a vagina is öregszik? – intim pillanatok az orvosi esztétikában

A hüvelyfiatalítás költségei

A hüvelyfiatalításon átesett páciensek műtéti költségei legtöbb esetben személyre szabottak. Az árképzést befolyásolhatja, ha komplikáltabb műtétre van szükség. Ilyen például, ha több hüvelyi szülésen ment keresztül a páciens vagy ha rendkívül megereszkedett hüvelyről beszélünk, ami vizelet inkontinenciát vagy nehézséget okoz a széklet átadásában.

A beavatkozás kb. 400 000-500 000 Ft.-ba kerül, azonban az ár ettől eltérhet. Függ az orvos tapasztalatától és a páciens adottságaitól is, hogy mennyire komplikált a beavatkozás.

Reméljük cikkünket hasznosnak találtad, ha további kérdés merült fel benned, fordulj hozzánk bizalommal. Célunk egy olyan portál kiépítése, ahol nincsenek “tabutémák” és valós információkat kapsz legyen szó akár orvosról vagy beavatkozásról.

További és bővebb információkért böngéssz a beavatkozások között, és válaszd ki az orvosodat!

Ha tetszett a cikkünk, kövess minket Facebookon és Instagramon további tartalmakért!